Άρθρα Φίλων της ΝΙΚΗΣ

Η ΝΙΚΗ φιλοξενεί επιλογή απόψεων και σκέψεων Φίλων της εδώ. Στείλτε την αρθρογραφία σας στο keimena@NIKH.gr λαμβάνοντας υπ’όψιν ότι:

  1. Αυτά τα άρθρα δεν απηχούν απαραίτητα τις θέσεις της ΝΙΚΗΣ.
  2. Κάθε άρθρο θα πρέπει να είναι καλοπροαίρετο, να βασίζεται στις αξίες της ΝΙΚΗΣ (διαβάστε τη διακήρυξη αρχών μας εδώ), να εκφράζεται με κόσμιο τρόπο.
  3. Πριν στείλετε το άρθρο σας, σκεφθείτε αν προσθέτει νέα αξία στον τρόπο που βλέπουμε το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της κοινωνίας και της πατρίδας μας. Σεβαστείτε το χρόνο κάθε Φίλου που θα διαβάσει το άρθρο σας.
  4. Το άρθρο δε μπορεί να διαφημίζει πολιτικούς φορείς ή χώρους, ούτε να προωθεί ιδέες που διχάζουν τον ελληνικό λαό, ακόμη και αν φαίνονται σωστές.
  5. Μείνετε προετοιμασμένοι, για τους παραπάνω λόγους, στην πιθανότητα το κείμενο που θα στείλετε να μην δημοσιευθεί, είτε να το περάσουμε από επιμέλεια ορθογραφίας και σύνταξης. Ναι, δίνουμε σημασία στην ορθογραφία! Το καλό πρέπει να γίνεται και με καλό τρόπο.

 

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ

Ἕλληνες μὴν σκύβετε τὸ κεφάλι… Γιὰ τοῦ Χριστοῦ τὴν πίστη τὴν ἁγία καὶ τῆς πατρίδος τὴν ἐλευθερία

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ

- Πρῶτος στόχος τῆς ΝΙΚΗΣ τὸ 8% στὶς ἐπικείμενες ἐθνικὲς ἐκλογὲς

- Μὲ ἄμεσα ἤ ἔμμεσα μέλη 250.000 Ἑλλήνων ψηφοφόρων τὸ κίνημα ΝΙΚΗ τοῦ Ἑλληνισμοῦ ἀναμένεται νὰ ἀποτελεῖ τὴν ἐλπίδα ἀλλαγῆς τοῦ πολιτικοῦ νοσηροῦ κατεστημένου.

- Ἄνθρωποι τοῦ μόχθου μὲ καθαρότητα καὶ ἀψεγάδιαστο χαρακτήρα καθ’ ὑπακοὴ ὑγειῶν πνευματικῶν δυνάμεων βγαίνουν μπροστὰ καὶ αἰφνιδιάζουν…

- Μεγιστᾶνες τοῦ πλούτου ποὺ μέσα τους καίει ἀκόμη ἡ φλόγα τῶν μεγάλων εὐεργετῶν τοῦ τόπου ἐνισχύουν ποικιλοτρόπως τὸ ὅλο κίνημα!

- Ἡ ΝΙΚΗ δὲν κοιτάζει οὔτε ἀριστερά, οὔτε δεξιά, ἀλλὰ μπροστά. Ἄξονάς της, οἱ ἀξίες τῆς Ρωμιοσύνης.

Πηγή: Απόσπασμα από το δημοσιογραφικό άρθρο του κ. Διονυσίου Μακρή στην εφημερίδα "Στύλος Ορθοδοξίας"