Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα

Από το Πισοδέρι σε όλη την Ελλάδα. 17/6/2018-17/6/2022. 4 χρόνια μετά, η ελληνική ψυχή αντιστέκεται!

Τέσσερα χρόνια συμπληρώθηκαν από την αποφράδα ημέρα που το όνομα, η εθνική ταυτότητα, η γλώσσα, η ψυχή της Μακεδονίας μας, παραδόθηκε αμαχητί σε ξένα χέρια. Το μελάνι της υπογραφής στις Πρέσπες, όπως και τα μελάνια άλλων υπογραφών και της σημερινής κυβέρνησης, προσπαθούν να σβήσουν ό,τι γράφτηκε με το αίμα του ελληνικού Λαού.Όμως η Μακεδονική Γη είναι ποτισμένη με το αίμα μας και όχι με το μελάνι τους. 

Ολόκληρος ο ελληνικός Λαός είχε τότε ενώσει τη φωνή του στα μεγαλειώδη συλλαλητήρια Θεσσαλονίκης και Αθηνών, αντιτιθέμενος στην παράδοση του ονόματος Μακεδονία από τους επαγγελματίες πολιτικούς. Όμως η «αριστερή» και «δεξιά» κομματοκρατία, που ούτε στο όνειρό τους δεν μπορούν να συγκεντρώσουν εφάμιλλο κόσμο σε συλλαλητήρια, πρόδωσαν το θέλημα του ελληνικού Λαού και το εθνικό συμφέρον. Οι πολιτικοί «ηγέτες» μας προέβησαν σε βιαιοπραγίες εναντίον του απλού ελληνικού Λαού, έριξαν χημικά εναντίον γυναικόπαιδων και εξύβρισαν τους διαφωνούντες. Αγνόησαν ακόμη και τις διαμαρτυρίες των Μαθητών μας και τις, πρωτοφανείς στα χρονικά, καταλήψεις σχολείων για εθνικό ζήτημα. Ακόμη αγνόησαν, περιφρόνησαν και καταπάτησαν το Ελληνικό Σύνταγμα, το οποίο έχουν ορκισθεί να υπηρετούν,   το οποίο επιτάσσει ότι "Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από τον Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους...” (άρθ.1). 

Μάς έλεγαν ότι δεν έχει σημασία η δική μας αναγνώριση, αφού αρκετά κράτη είχαν ήδη  αναγνωρίσει το κράτος των Σκοπίων με το κλεμμένο όνομα. Όταν όμως η ελληνική ξενόδουλη κομματοκρατία παρέδωσε στα Σκόπια το ιερό όνομα, τότε και μόνον εκδηλώθηκαν οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί διεθνών δυνάμεων. Αυτοί οι πανηγυρισμοί απέδειξαν ότι ήταν αποκλειστικά και μόνον η υπογραφή της Ελλάδας, αυτή που μετρούσε στο ζύγι της ιστορίας. 

Μας έλεγαν ότι έτσι θα τελειώσουν οι αλυτρωτισμοί. Η ελληνική πλευρά παριστάνει τον υπάκουο μαθητή, όταν η πλευρά των Σκοπίων καταγράφει εκατοντάδες παραβιάσεις των δικών τους υπογραφών στις Πρέσπες. Ακόμη και σήμερα τα διαβατήρια των πολιτών τους εκδίδονται με την επωνυμία “Republic of Macedonia”. Στον κρατικό τους ύμνο, ακόμη  και στις φανέλες των ομάδων που τους εκπροσωπούν στις διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις, χρησιμοποιούν το κλεμμένο όνομα της Μακεδονίας μας. 

Μας έλεγαν ότι το όνομα Μακεδονία με γεωγραφικό προσδιορισμό είναι σπουδαία λύση. Να θυμίσουμε ότι, ανά τον κόσμο, κράτη που συνδυάζουν εθνικό όνομα με γεωγραφικό προσδιορισμό, δείχνουν εθνική ενότητα με όμορο κράτος: Βόρεια Κορέα, Βόρεια Ιρλανδία, Ανατολική Γερμανία. Ας μας εξηγήσουν οι σύμβουλοι διπλωματίας της ΝΔ, του ΚΙΝΑΛ και  του ΣΥΡΙΖΑ, πώς ακριβώς το «Βόρεια Μακεδονία» για τους γείτονες, οι οποίοι  θεωρούν ότι το «Μακεδονία» είναι εθνικός προσδιορισμός, δεν υπαινίσσεται αλυτρωτισμό για «Νότια Μακεδονία». 

Μας έλεγαν ότι θα λάβουν μέτρα να προστατεύσουν τα μακεδονικά προϊόντα και την ονομασία προέλευσής τους. Φυσικά, ούτε αυτό έχει επιτευχθεί. 

Μας έλεγαν ότι έτσι θα κάνουμε συμμαχία με τη γείτονα χώρα και θα φράξουμε τον δρόμο στο ισλαμικό τόξο επιρροής της Τουρκίας. Το μόνο που έγινε έκτοτε, ήταν οι ελληνικές κυβερνήσεις να τοποθετήσουν και την αιχμή του δόρατος μέσα στην ίδια την πατρίδα μας, ενώ αποθράσυναν κάθε γείτονα στη διεκδίκηση και άλλων τιμαλφών της πατρίδας μας. Μάλιστα, σε ένα ειρωνικό γύρισμα της ιστορίας, οι Βούλγαροι διεκδικούν την πατρότητα της  «μακεδονικότητας» και οι Σκοπιανές κυβερνήσεις παραμένουν πιστοί σύμμαχοι των Τούρκων... 

Τέσσερα χρόνια μετά την προδοσία των Πρεσπών, είναι ολοφάνερο ότι οι πελάτες της δεξιάς και αριστερής κομματοκρατίας κοιμούνται· όμως οι Έλληνες θυμούνται. Το όνομα της Μακεδονίας μας είναι η ψυχή μας και δεν την παραδίδουμε σε κανέναν. 

Όπως τότε ο ελληνικός Λαός δε συμφώνησε στην παράδοση του ονόματός μας, έτσι και τώρα δεν πρέπει να δώσει καμμία ψήφο στα κόμματα που πρόδωσαν χωρίς ντροπή την πατρίδα.

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890