Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα
Σκάνδαλα, σήψη και παρακμή

Σκάνδαλα, σήψη και παρακμή

Είναι καθημερινό πλέον το φαινόμενο να αποκαλύπτεται από ένα σκάνδαλο ή ένα φρικιαστικό γεγονός με εμπλοκή κομμάτων ή πολιτικών προσώπων και κομματικών στελεχών.

Το αποτέλεσμα είναι οι διαφωνίες και οι διαξιφισμοί των κομμάτων να γίνονται μόνο γι’ αυτά τα θέματα και να αποπροσανατολίζεται η κοινή γνώμη για τα ουσιαστικά προβλήματα που ταλανίζουν την πατρίδα μας. Οι διαφωνίες που θα έπρεπε να γίνονται επί θέσεων, προτάσεων και πεπραγμένων -για να μπορεί ο κάθε ψηφοφόρος να επιλέξει βάσει αυτών των χαρακτηριστικών- γίνονται για το πιο κόμμα αναδύει τη μεγαλύτερη δυσωδία και σε ποιο κόμμα ανήκει ο διαφθορέας ή ο διαπλεκόμενος.

Έχουμε επισημάνει στο παρελθόν ότι το σκάνδαλο δεν είναι μόνον ο βουλευτής, ο ευρωβουλευτής ή ο κάθε διαφθορέας – κομματικό στέλεχος. Το σκάνδαλο είναι η διεφθαρμένη κομματοκρατία που έχει σαπίσει όλους τους κρατικούς αρμούς που όζουν παλαιοκομματισμό. Αυτό θέλουμε να σταματήσουμε. Γι’ αυτό αφήσαμε την άνεσή μας, αναλάβαμε δράση και κατεβαίνουμε στο στίβο της πολιτικής μάχης. Σας καλούμε να έρθετε μαζί μας, για  να σπάσουμε επιτέλους το απόστημα της συμπαιγνίας  των πολιτικών κομμάτων που έχει κακοφορμίσει ανησυχητικά και οδηγεί με γοργά βήματα την πατρίδα μας στη σήψη και την παρακμή.  

Ένας από τους λόγους για τους οποίους ιδρύθηκε η ΝΙΚΗ είναι για να δώσει όραμα και προοπτική στους ανθρώπους που απέχουν τόσα χρόνια από τις εκλογές και σ’ αυτούς που προσέρχονται στην κάλπη ψηφίζοντας αναγκαστικά το «μη χείρον» και απομακρύνονται από την κάλπη κάθε φορά αισθανόμενοι ότι έχουν διαπράξει αμαρτία. Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ, δεν σκοπεύει να περιοριστεί σε μια έκφραση διαμαρτυρίας. Έχουμε θέσεις επεξεργασμένες και υλοποιήσιμες, τις οποίες σας καλούμε να μελετήσετε. 

Ήρθε η ώρα να ξαναδώσουμε το χαμένο ήθος στην πολιτική ζωή της Πατρίδας μας και την χαμένη αξιοπρέπεια στους πολιτικούς. Να ξανακάνουμε τους βουλευτές και τους υπουργούς υπηρέτες του λαού και όχι δήμιούς του και ψυχοπομπούς του σε μια κοινωνία που θυμίζει κόλαση. Ήρθε η ώρα για κάτι πραγματικά διαφορετικό. Αυτή θα είναι μια πραγματική επανάσταση του «καλού» απέναντι στο «κακό».

Ας μην συνηθίσουμε την ασχήμια, γιατί θα αρχίσουμε να της μοιάζουμε...

Αγιολόγιο και Επετειολόγιο

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890