Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα

Εκδηλώσεις

Σε εγκάρδιο κλίμα η συνάντηση υποψήφιων Ευρωβουλευτών, βουλευτών και φίλων της ΝΙΚΗΣ στη Σπάρτη

Σε εγκάρδιο κλίμα η συνάντηση υποψήφιων Ευρωβουλευτών, βουλευτών και φίλων της ΝΙΚΗΣ στη Σπάρτη

Τιμώντας την Σπάρτη, την πόλη του Οσίου Νίκωνος του Μετανοείτε, την πόλη η οποία γέννησε το ηρωϊκό «Μολών Λαβέ» του Λεωνίδα και στην γη της οποίας ο Φωτοφόρος Μυστράς της Ρωμηοσύνης δεσπόζει αγέρωχος, το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα «ΝΙΚΗ» έδωσε το παρόν εν όψει των Ευρωεκλογών.

Την Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2024 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Σπάρτης, στελέχη της τοπικής Κοινότητας «ΝΙΚΗΣ» Σπάρτης συναντήθηκαν σε εγκάρδιο κλίμα με ορισμένους από τους υποψηφίους Ευρωβουλευτές της «ΝΙΚΗΣ» και με βουλευτές του Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος «ΝΙΚΗ».

Στην πολύ όμορφη συζήτηση, η οποία γέμισε με αισιοδοξία, ελπίδα και θάρρος όλους τους παρευρισκόμενους έγινε ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων, ιδεών και προτάσεων όχι μόνο εν όψει Ευρωεκλογών αλλά και γενικά για την παρούσα κατάσταση και το μέλλον της Ελλάδος.

Συγχρόνως έγινε παρουσίαση μερικών από τους συνολικά 42 υποψήφιους ευρωβουλευτές της «ΝΙΚΗΣ», εκλεκτών προσωπικοτήτων από κάθε τάξη και ομάδα της κοινωνίας μας, τα οποία εμπνέονται και εμφορούνται από τις αρχές της Ρωμηοσύνης και της Δημοκρατίας. Πρόσωπα δηλαδή, που σέβονται και αντανακλούν με τη βιοτή τους τις ελληνορθόδοξες πνευματικές αξίες, τα πιστεύω και την μελλοντική προοπτική της ΝΙΚΗΣ στον ευρωπαϊκό πολιτικό στίβο. Πρόσωπα έτοιμα να δώσουν τις μάχες για τη ΝΙΚΗ του Ελληνισμού και της Ανθρώπινης Αξιοπρέπειας σε ευρωπαϊκό επίπεδο!

Οι Υποψήφιοι με αλφαβητική σειρά ήταν οι εξής :

Βλαχόπουλος Γεώργιος

Ηλιόπουλος Φώτης

Ιατρίδου Δέσποινα

Κουτρής Σταύρος

Χατζηδάκης Κωνσταντίνος

Χιωτακάκος Δημήτριος

Από την κοινοβουλευτική ομάδα της «ΝΙΚΗΣ» παρόντες ήταν ο Βρεττός Νικόλαος βουλευτή Β3’ Νοτίου Τομέα Αθηνών, ο Τσιρώνης Σπυρίδων, βουλευτής Αχαϊας και ο αντιπρόεδρος και βουλευτής Λαρίσης της ΝΙΚΗΣ Ρούντας Γεώργιος.

Όλοι μαζί, βουλευτές και υποψήφιοι ευρωβουλευτές, παρουσίασαν τις πολιτικές τους θέσεις έμπλεες από τις αρχές της ΝΙΚΗΣ, προσηλωμένοι στα ιδανικά της άδολης φιλοπατρίας, της πίστης στο Χριστό και στους Δημοκρατικούς θεσμούς και μετέφεραν το Νικηφόρο μήνυμα του Προέδρου της ΝΙΚΗΣ Δημητρίου Νατσιού Επιπλέον έδωσαν απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις, οι οποίες τους ετέθησαν.

Το παρόν έδωσαν και δυναμικά στελέχη από τις τοπικές γραμματείες της «ΝΙΚΗΣ» Άργους, Ναυπλίου και Τριπόλεως αποδεικνύοντας το πνεύμα ενότητας και συνεργασίας, το οποίο διαπνέει την όλη προσπάθεια.

Την άρτια οργάνωση της εκδήλωσης επιμελήθηκε η δυναμική Κοινότητα «ΝΙΚΗΣ» Σπάρτης με τον υπεύθυνο Κοντοράβδη Ιωάννη. Να σημειωθεί, ότι οφείλουμε ευχαριστώ στο Εργατικό Κέντρο Σπάρτης για την ευγενέστατη φιλοξενία.

Αγιολόγιο και Επετειολόγιο

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890