Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα

Εκδηλώσεις

Κοινό στην εκδήλωση της ΝΙΚΗΣ

Σέρρες και Καβάλα δήλωσαν το "παρών"

Τη Δευτέρα 13 Μαρτίου και την Τρίτη 14  Μαρτίου, το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα «ΝΙΚΗ» πραγματοποίησε ανοικτές εκδηλώσεις σε κατάμεστες αίθουσες σε Σέρρες και Καβάλα.

Ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ Δημήτρης Νατσιός, αφού ευχαρίστησε το κοινό για την συγκινητική προσέλευσή του σε μια δύσκολη περίοδο, απέρριψε τον ξύλινο λόγο των πολιτικών και χρησιμοποίησε τη γλώσσα της αλήθειας, αναφερόμενος τόσο στις καίριες θέσεις του Δημοκρατικού Πατριωτικού κινήματος «ΝΙΚΗ», όσο και στην άντληση της δύναμης της πατρίδας μας από την ελληνορθόδοξη παράδοσή της.

Ο κ. Διονύσης Μακρής (Δημοσιογράφος - Θεολόγος - Συγγραφέας), προσκεκλημένος ομιλητής, αναφέρθηκε διεξοδικά στις προκλήσεις που καλείται ο Έλληνας να αντιμετωπίσει και στο δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο, έργο της ανασύνταξης της καθημερινότητας στις αρχές της Ρωμηοσύνης, όπως αυτές εκφράζονται μέσα από το πρόγραμμα της «ΝΙΚΗΣ».

Εξίσου ενδιαφέρουσες ήταν και οι ομιλίες των στελεχών της «ΝΙΚΗΣ». Συγκεκριμένα:

Ο κ. Ηλίας Θεοχαράκης, αναφέρθηκε συνοπτικά στον αγώνα που έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό τα στελέχη και τα μέλη της «ΝΙΚΗΣ», για την αφύπνιση όλων των υγιώς σκεπτόμενων Ελλήνων.

Ο κ. Εμμανουήλ Γκλάβας, αναφέρθηκε αναλυτικά στην αντισυνταγματική και καταστρεπτική διείσδυση των κομματικών μηχανισμών σε όλους τους τομείς του κράτους και της κοινωνίας, τονίζοντας με έμφαση τον κύριο σκοπό της «ΝΙΚΗΣ», που είναι ακριβώς η κατάργηση της κομματοκρατίας.

Ο κ. Βασίλειος Δανδίκας - υποψήφιος βουλευτής στο Νομό Σερρών -  εξήγησε γιατί η «ΝΙΚΗ» είναι η προσπάθεια όλων των καλοπροαίρετων Ελλήνων, δηλώνοντας «παρών» στον παλλαϊκὀ αγώνα του Κινήματος και του Σερραϊκού Λαού.  

Με τις πραγματοποιηθείσες ομιλίες οι παρευρισκόμενοι αντιλήφθηκαν ότι οι θέσεις του Κινήματος αφ’ ενός μεν είναι απαύγασμα κόπου και γνώσης των αρμοδίων προσώπων της «ΝΙΚΗΣ», αφ’ ετέρου δε είναι καθόλα εφαρμόσιμες, με προϋπόθεση την ύπαρξη πολιτικής βούλησης. 

Ο ενθουσιασμός του κόσμου που παρακολούθησε την εκδήλωση αναδείχθηκε από το πλήθος των εγγραφών νέων μελών και φίλων της «ΝΙΚΗΣ», οι οποίοι δήλωσαν πρόθυμοι να μεταδώσουν το νικηφόρο μήνυμά της.

Αγιολόγιο και Επετειολόγιο

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890