Ιωάννης Κεμεντσετσίδης

Πολιτικὸς Μηχανικὸς, Ελεύθερος Επαγγελματίας, Πρόεδρος Πολιτιστ. Συλλόγου

Ο Ιωάννης Κεμεντσετσίδης είναι γεννημένος το 1973 στο Κιλκίς. Είναι έγγαμος οικογενειάρχης με δύο παιδιά. Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο ΤΕΙ Σερρών. Έχει περαιτέρω εκπαιδευθεί στην πιστοποίηση προϊόντων, στον έλεγχο ποιότητας, στη διασφάλιση ποιότητας τεχνικών έργων, στην παρακολούθηση υδάτινων αποδεκτών και ποιότητας πόσιμου νερού. Έχει επιχειρηματική εμπειρία στο λιανεμπόριο και στην εστίαση, καθώς και ως τεχνικός εκτιμητής ακινήτων. Σήμερα εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας: Ενεργειακός επιθεωρητής, Σύμβουλος ακινήτων, Εργολήπτης δημοσίων έργων και Τεχνικός ασφαλείας.

Τα ἐνδιαφέροντά του περιλαμβάνουν τη λογοτεχνία και τον αθλητισμό, τον οποίον υπηρέτησε ως ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής και ως επαγγελματίας διαιτητής επί τετραετία στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Β’ Εθνικής.

Διαθέτει πολυετές και ενεργητικό ενδιαφέρον για τα κοινά από πολλές και διαφορετικές επάλξεις: ως γονέας με ενεργή συμμετοχή στον Σὐλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, ως μέλος της Ορθόδοξης Εκκλησίας με δύο 3ετείς θητείες στο εκκλησιαστικό συμβούλιο του Μητροπολιτικου Ι.Ν. Μεταμορφώσεως Σωτήρος Κιλκίς, αλλά και ως πολίτης με αγάπη στη γενέτειρα, με θητεία ως πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου του οικισμού Διποτάμου, της ιδιαίτερης πατρίδας του.