Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα
Γιατί κατεβαίνω με τη ΝΙΚΗ στις Ευρωεκλογές; - Ραφαήλ Α. Καλυβιώτης

Γιατί κατεβαίνω με τη ΝΙΚΗ στις Ευρωεκλογές; - Ραφαήλ Α. Καλυβιώτης

Του Ραφαήλ Α. Καλυβιώτη*

Όλοι όσοι με γνωρίζετε, ξέρετε ότι έχω στον πατριωτικό χώρο μία διαδρομή σχεδόν 20 ετών. Από τότε που μπήκε ο Γυμνασιάρχης στην τάξη του σχολείου και λίγο έως πολύ μας είπε ότι επί Τουρκοκρατίας περνούσαμε καλά με τους Τούρκους. Αυτό ήταν το δικό μου τραύμα. Η αναγνώριση ότι στην χώρα μας ξεκινά μία συντεταγμένη επιχείρηση εθνοαποδόμησης.

Πολλά ακολούθησαν από τότε. Η συμμετοχή μου στο επιστημονικό περιοδικό Νέα Πολιτική, στο Αντίβαρο όπου απεσύρθη το βιβλίο ιστορίας της κ. Ρεπούση, στην Βόρειο Ήπειρο για να στηρίξω τον Μπελέρη μέχρι και την ίδρυση του Δικτύου Ελλήνων Συντηρητικών που οδήγησε στο διαδικτυακό μας κανάλι Right2thebone.

Εδώ και πολύ καιρό εγώ και οι συνεργάτες μου έχουμε καταβάλλει προσπάθειες και πρωτοβουλίες με στόχο την ένωση του Πατριωτικού χώρου. Δεν τα καταφέραμε για πολλούς και διαφόρους λόγους που έχουμε αναλύσει πλειστάκις. Ο λόγος μας όμως και το πνευματικό μας έργο είχε αντίκτυπο και με χαρά είδαμε να χαίρει αποδοχής στα κόμματα που συναποτελούν τον χώρο. Η έννοια της Παραταξιακής συνείδησης έχει αναπτυχθεί πρώτα σε αυτό εδώ το Συντηρητικό κέντρο ιδεών που έχουμε με κόπους και αγώνες δημιουργήσει.

Όμως οι δυνάμεις της εθνοαποδόμησης λειτουργούν πολύ πιο γρήγορα από ό,τι η Πατρίδα αντέχει. Η κλεψύδρα μας αδειάζει. Τα ιερά και τα όσια του Έθνους μας καταπατώνται με βάναυσο και αλαζονικό τρόπο. Η Συμφωνία Ελλάδας – Τουρκίας που οδηγεί στην Φινλανδοποίησή μας, ήτοι στην αποικιοποίησή μας, η νομιμοποίηση παρανόμων μεταναστών, η υπερψήφιση του γάμου και της υιοθεσίας εκ μέρους των ΛΟΑΤΚΙ, ο δημογραφικός σταδιακός θάνατος της Ελλάδας και η προσπάθεια ξεριζωμού των αγροτών μας από τα χωράφια είναι οι σταγόνες που ξεχείλισαν το ποτήρι. Τα ιερά μας χώματα μετατρέπονται σε θέατρο επιδρομής της woke ατζέντας.

Είναι αδύνατον πια να παραμείνω αμέτοχος. Ως νέος πατέρας δεν αντέχω το βάρος στην συνείδησή μου. Δεν θα μπορώ να κοιτάξω στα μάτια το παιδί μου σε λίγα χρόνια από τώρα όταν μου απευθύνει την ερώτηση: «μπαμπά εσύ όταν κατέρρεε η Ελλάδα τί έκανες»;

Αποφάσισα και έχω την τιμή λοιπόν να συμμετέχω ενεργά και να είμαι υποψήφιος ευρωβουλευτής με το κόμμα της «Νίκης». Η απόφαση αυτή ήταν μονόδρομος.

Πρώτον διότι γνωρίζω τον Δημήτρη Νατσιό 18 χρόνια. Τον εμπιστεύομαι. Είναι ένας αγνός Πατριώτης. Το βλέμμα του και το πρόσωπό του είναι καθαρό. Είναι όμως και αποδεδειγμένα ένας Νικητής. Η απόσυρση του βιβλίου της ΣΤ’ Δημοτικού της κ. Ρεπούση ήταν πρωτίστως δικό του έργο. Είναι η μόνη επιτυχημένη ακτιβιστική δράση του Πατριωτικού χώρου τα τελευταία πολλά χρόνια τώρα. Αλλά και η είσοδος της Νίκης στην Βουλή. Ήταν ένα θαύμα που κανένας δεν θα μπορούσε να πιστέψει ένα χρόνο πριν.

Γιατί τα πέτυχε αυτά ο Δημήτρης Νατσιός; Διότι βάζει το «εμείς» πάνω από το «εγώ». Η Νίκη δεν είναι ένα προσωποπαγές κόμμα. Είναι ένα κόμμα της βάσης, ένα κίνημα των απλών, κανονικών και ευσεβών ανθρώπων. Και αυτό, πιστέψτε με, είναι αναζωογονητικό για έναν πολύπαθο χώρο όπως τον Πατριωτικό που συνταράσσεται από εγωισμούς και προσωπικές ιδιοτέλειες.

Η Νίκη είναι το μοναδικό κόμμα που διαθέτει πρόταση Πολιτισμού. Ο Ελληνορθόδοξος πολιτισμός, η Ρωμιοσύνη, είναι το μοναδικό πνευματικό εχέγγυο που μπορεί να οδηγήσει σε μία πραγματική επανεκκίνηση για τον λαό και όχι σε ένα Great Reset για τις ελίτ. Ελλάδα χωρίς Θεό και Ορθοδοξία είναι μία Ελλάδα χωρίς ψυχή.

Σε αυτές τις ευρωεκλογές τα διακυβεύματα είναι μεγάλα. Μέσα από την Ευρώπη θα καθοριστεί εάν η δημογραφική της γήρανση θα επιλυθεί μέσω της λαθρομετανάστευσης, εάν οι μικρές χώρες όπως η Ελλάδα θα διατηρήσουν το βέτο ώστε να μην καταστούν έρμαιο στα χέρια των ισχυρών, εάν οι αγρότες εντός της θα συνεχίσουν να υφίστανται ή θα οδηγηθούμε εξαιτίας των ανοϊκών κλιματικών πολιτικών στην κατανάλωση τεχνητού κρέατος και εντόμων, εάν θα καταστρατηγηθεί το ανθρώπινο δικαίωμα στην ελευθερία του λόγου ιδίως στο διαδίκτυο ή εάν οι ειδήσεις θα εκπορεύονται φιλτραρισμένες μόνον από τις ελίτ. Όλες αυτές οι αποφάσεις θα ληφθούν μέσα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Στο χέρι μας είναι λοιπόν ποιους θα στείλουμε να μας εκπροσωπήσουν.

Πάμε δυνατά λοιπόν και με την ΝΙΚΗ!

 

*Υπ. Ευρωβουλευτής με την ΝΙΚΗ, Συντονιστής της Δεξαμενής Σκέψης «Δίκτυο Ελλήνων Συντηρητικών» και του διαδικτυακού καναλιού Right2thebone, Υπ. Δρ. Γεωπολιτικής

Αγιολόγιο και Επετειολόγιο

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890