Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα
"Χάνομαι! Είναι εδώ!"

"Χάνομαι! Είναι εδώ!"

"Χάνομαι! Είναι εδώ!"  Η Πατρίδα μας, ο κόσμος όλος, οι Οικογένειές μας, η μεγάλη Οικογένειά μας, η Εκκλησία μας, όλη η κοινωνία μας, όλες και όλοι δοκιμαζόμαστε από το απίστευτο "σοκ" της προσχεδιασμένης δολοφονίας της αθώας ύπαρξης της Κυριακής Γρίβα, μίας αγνής ψυχής, μίας καρτερικής παρουσίας, μίας κοπέλλας, μίας παρουσίας σαν όλους εμάς.

Κανείς δε μπορεί να συγχωρέσει ό,τι συνέβη, ενώ όλοι ξέρουμε τι θα γίνει: ο προσεσημασμένος τοξικομανής δολοφόνος θα καταδιωχθεί ποινικά και θα δικασθεί μετά από πολλά χρόνια, θα διαταχθούν πειθαρχικοί έλεγχοι, θα διαταχθούν υπηρεσιακές έρευνες, θα γίνουν δηλώσεις για την θέσπιση της γυναικοκτονίας (λες και η ανθρώπινη ζωή έχει διαφορετική αξία αν είσαι άνδρας ή γυναίκα) και ακόμη περισσότερα συνέδρια για την καταπολέμηση της ενδοοικογενειακής βίας, θα τηρηθεί κάπου και ενός λεπτού σιγή - ίσως...

 

"Χάνομαι! Είναι εδώ!" Με τον φρουρό του ΑΤ Αγίων Αναργύρων να είναι αμετακλήτως καταδικασθείς προσωρινά ελεύθερος υπό περιοριστικούς όρους για σειρά βαρέων ποινικών αδικημάτων, που εκτελούσε "βάρδια" στο αλεξίσφαιρο φυλάκιο εισόδου, αλλά δεν βγήκε από αυτό, κι ας έγινε μπροστά του το φονικό! Η φράση "το περιπολικό δεν είναι ταξί!" μας κάνει να αναζητούμε απεγνωσμένα το φιλότιμο – μα δυστυχώς, την ίδια στιγμή αμαυρώνει χιλιάδες φιλότιμους αστυνομικούς που παλεύουν να περισώσουν από την ασφάλεια του πολίτη ό,τι μπορούν, ανάμεσα στις συμπληγάδες κακών μισθών, ελλειπούς εξοπλισμού, και το χειρότερο, ενός παράλογου δικαιωματισμού, ο οποίος δίνει εξουσία σε αντιεξουσιαστές και διαρκώς αποφυλακίζει επικίνδυνους ποινικούς, πετώντας στα σκουπίδια τον τίμιο ιδρώτα των αστυνομικών.

 

"Χάνομαι! Εϊναι εδώ!" Και ο πολυδιαφημισμένος απόστρατος της ΕΛΑΣ Μανόλης Σφακιανάκης, αιρετός περιφερειακός σύμβουλος και στενός συνεργάτης της "Αττική Μπροστά" του Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκου Χαρδαλιά, μας διαφώτισε ότι φταίει η ...κοινωνική δικτύωση (!) και όχι ο δολοφόνος, ούτε τα ερείπια της κομματοκρατίας που σε πέντε χρόνια έχει αλλάξει τέσσερες Υπουργούς Προστασίας του Πολίτη.

 

"Χάνομαι! Είναι εδώ!"  Η Κυριακή προστέθηκε στον μακρύ κατάλογο των θυμάτων μαζί με την Ελένη, την Καρολάιν, τη Γαρυφαλλιά, την ‘Αννα, τη Σταυρούλα, τη Δώρα, τη Μαρία, τη Μόνικα, τη Νεκταρία και πολλές άλλες αθώες, βελούδινες ψυχές, όλες θύματα ενός Κράτους αδιάφορου, εχθρικού και ξένου προς τους πολίτες του, μίας κοινωνίας, που είτε καθεύδει είτε καταρρέει είτε διαλύεται με ξέφρενο ρυθμό σε παράλληλα σύμπαντα από "διαφορετικότητες".

 

"Χάνομαι! Είναι εδώ!" Για μία ακόμη φορά αποδείχθηκε ότι το "Επιτελικό Κράτος" με τους αστυνομικούς που συνοδεύουν και φρουρούν μόνο διάσημους και πολιτικούς, το "Επιτελικό Κράτος" με τους προπαγανδιστές της επενδυτικής βαθμίδας των funds και των ληστρικών δανειστών της Χώρας μας, το "Επιτελικό Κράτος" με τους εμπνευστές και τους ομοτράπεζους σε "Wine Bars" για τα επινίκια του «γάμου» ομοφυλοφίλων, το "Επιτελικό Κράτος" με τους διακινητές εκλογικών προσωπικών δεδομένων και τους αδίστακτους υπεύθυνους με τα αιματοβαμμένα χέρια για τα Τέμπη, είναι το κράτος που έχει για πραγματική σημαία του τα "ροζ σεντόνια" και για εθνικό του ύμνο το "πάμε και όπου βγει!"...

 

"Χάνομαι! Εϊναι εδώ!" Για κάθε αδικημένη ψυχή που βασανίζεται από την αδιαφορία, οφείλουμε να μη λησμονήσουμε, αλλά να μοχθήσουμε, να ξαναφτιάξουμε από την αρχή τα χαμόγελα και τα όνειρα που σήμερα δολοφονούνται. Καλόν Παράδεισο, Κυριακή!

Αγιολόγιο και Επετειολόγιο

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890