Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα
Σε ποιά Ελλάδα, σε ποιά Ευρώπη;

Σε ποιά Ελλάδα, σε ποιά Ευρώπη;

του Γιώργου Δ. Βλαχόπουλου,

Υποψήφιου Ευρωβουλευτή ΝΙΚΗΣ, Δικηγόρου στην Αθήνα και Μόναχο, τέως Επιτετραμμένου Νομικού Συμβούλου του Κράτους για το Ελληνικό Σχολικό Κτίριο και Μέλους ΔΣ Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Γερμανίας.

Το ερώτημα τίθεται αμείλικτο εμπρός στην ευρωπαϊκή καθημερινότητα. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων, καθοδηγούμενη από μια ομάδα ευρωλάγνων κάνει ασκήσεις επι ...Χάρτου -αρχίζοντας από την πλάτη των Ελλήνων- για να εφαρμόσει το σκοτεινό, διαβολικό πρόγραμμα της ανελευθερίας και της αποδόμησης όλων ανεξαιρέτως των παραδοσιακών θεσμών:

Η Ορθοδοξία, προμαχώνας Ελευθερίας και Πνεύματος βάλλεται, η παραδοσιακή Οικογένεια συνταράσσεται εκ θεμελίων, η φυσική Τάξη των πραγμάτων αμφισβητείται και αντικαθίσταται από κανόνες απρόσωπης ρομποτικής, η Οικονομία - ιδιαίτερα η αγνή δημιουργική διακονία της αγροτικής γης, της κτηνοτροφίας, της αλίευσης διαλύεται ύπουλα με τις πρακτικές της καταστροφής προϊόντων και την εξαγορά της με τα «χρυσά μοσχάρια» των επιδοτήσεων, αυτής της μοντέρνας σκλαβιάς του metamodern Μαμωνά.

Παράλληλα, με έντεχνο τρόπο η Νέα Τάξη Αξιών κλέβει από τη νέα γενιά την παιδικότητα με τα παιχνίδια ηλεκτρονικών εφαρμογών, εισάγει στην γλώσσα φράσεις και έννοιες από τις οποίες λείπει το Πρόσωπο και αντικαθίσταται από το Προσωπείο, αντικαθιστά την Γνώση με την δήθεν Επικοινωνία, και την Αγάπη και την Eρωτική Σχέση των Προσώπων με τον ατομικό πανσεξουαλισμό και τον φτηνό πανηδονισμό.

Θέλουμε, εμείς και τα παιδιά μας, να ζήσουμε σε αυτή την Ελλάδα, σε αυτή την Ευρώπη που προπαγανδίζουν ήδη απο την δεκαετία του '80 τα χρηματιστηριακά κέντρα του Διεθνούς Οικονομικού Forum; Η απάντηση για μια ακόμα φορά δεν μπορεί απο το να είναι άλλη απο το ελληνικό παραδοσιακό ΟΧΙ. Ενα ΟΧΙ που αποτελεί κατάφαση στην Αλήθεια του Προσώπου, στην Φυσική Τάξη των Πραγμάτων, στην ένθεη Δημιουργία.

Η Ευρώπη έχει μέλλον, αν υιοθετήσει ως στάση ζωής το ελληνικό ΟΧΙ. Και η Ελλάδα καλείται στην Ευρώπη να παίξει τον ρόλο της Ιφιγένειας, να θυσιαστεί προβάλλοντας ένα τεράστιο ΟΧΙ εμπρός στην επερχόμενη Κόλαση.

Οι Ευρωβουλευτές της ΝΙΚΗΣ και όλοι οι συν-στρατευμένοι πατριώτες κάτω από την σημαία της ΝΙΚΗΣ έχουν, πρέπει να έχουν, αυτό το θυσιαστικό, θαρραλέο, αντρίκιο φρόνημα. Το φρόνημα της αιώνιας Ρωμιοσύνης.

Αγιολόγιο και Επετειολόγιο

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890