Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα
Η Θεσσαλονίκη μας, δεν αντέχει άλλο από έργα που κατάντησαν πάρεργα!

Η Θεσσαλονίκη μας, δεν αντέχει άλλο από έργα που κατάντησαν πάρεργα!

Του Νικόλαου Παπαδόπουλουβουλευτή Β' Θεσσαλονίκης της ΝΙΚΗΣ, Δρ.  Καρδιοχειρουργικής ΑΠΘ

Ο Υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών κ. Νίκος Ταχιάος σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, τον περασμένο Φεβρουάριο αναφερόμενος στην έντονη αντίδραση των κατοίκων για την κατασκευή του Fly Over, είπε ότι ο "Παλαιοχριστιανισμός δεν κατοικεί μόνο στην Κορινθία".. Απίστευτη δήλωση που δεν θα ξεχάσουν οι πολίτες που στην προσπάθεια τους να τον πείσουν για τη μη συνέχιση του έργου, εισέπραξαν μια απάντηση που δε ταιριάζει σε υπεύθυνα πολιτικά πρόσωπα!

Τώρα τι έχει να πει ο κ. Ταχιάος έπειτα από αυτή τη διαταγή του Σ.τ.Ε. για αναβολή των εργασιών του Fly Over; Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι προσωρινά σταματούν οι εργασίες μέχρι να κατατεθεί ο φάκελος από το Δημόσιο στο Σ.τ.Ε με τα έγγραφα που απαιτούνται.

Ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Κωνσταντινοπουλιτών, κ. Αδαμίδης αναφερόμενος στην προσωρινή αναστολή των εργασιών είπε ότι η αίτηση ακύρωσης προς το Σ.τ.Ε αφορά την έλλειψη οριστικής κυκλοφοριακής μελέτης και παράλληλα την διασφάλιση της ελεύθερης κίνησης οχημάτων έκτακτου ανάγκης όπως τα οχήματα ΕΚΑΒ και τα πυροσβεστικά.

Λοιπόν με έναν περιφερειακό επικίνδυνο για την ασφάλεια των οδηγών της Θεσσαλονίκης μας και με ένα έργο του Μετρό, που ακόμα δεν τελειώνει παρά τις υποσχέσεις και τα εικονικά εγκαίνια να επαναλαμβάνονται από τον πρώην και νυν πρωθυπουργό, πώς θα κυκλοφορούν οι πολίτες χωρίς άγχος; 

Δυστυχώς για άλλη μια φορά η Θεσσαλονίκη μας, δεν αντέχει άλλο από έργα που κατάντησαν πάρεργα! Λόγια και υποσχέσεις του αέρα! 

Fly Over.. Το Σ.τ.Ε. επιβεβαίωσε τους φόβους μας για ένα έργο που βασανίζει την Θεσσαλονίκη μας!

Αγιολόγιο και Επετειολόγιο

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890