Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα
Το παραμύθι της σύγχρονης Ελλάδας έχει δράκο

Το παραμύθι της σύγχρονης Ελλάδας έχει δράκο

Στα πρόσωπα των ημερών στην Ελλάδα ήταν αναμφίβολα κι ο «δράκος των Εξαρχείων». Ένας 22χρονος Σύριος, κατηγορούμενος για βιασμούς και άλλα τινά, που αποκάλυψε ξανά στα μάτια της κοινωνίας μας το άδειο πουκάμισο που αποκαλούμε ελληνικό κράτος.

Κακώς αναζητούνται από τα ΜΜΕ ολιγωρίες των εμπλεκόμενων υπηρεσιών, όταν είναι πασίδηλη η ευθύνη των ιθυνόντων του καθεστώτος: από τον …αντινατιβιστή του Μαξίμου μέχρι τον τελευταίο παπαγάλο των πετσωμένων καναλιών, που συνεχίζουν να μας σπρώχνουν προς τον Καιάδα των εθνικών κρατών. 

Όλοι ξέρουν την πραγματικότητα: η παραβατικότητα είναι αναγκαστικά ο κύριος κανόνας επιβίωσης των λαθροεποίκων, κυρίως με διακίνηση ουσιών και συμπατριωτών τους – τα πινάκια στα δικαστήρια βοούν. Απελάσεις πρακτικά δεν γίνονται και οι ποινές είναι σχεδόν πάντα χάδια - χώρια που δεν εκτίεται παρά ένα ελάχιστο κλάσμα τους. Η πολιτισμική απόσταση ντόπιων κι εισερχόμενων είναι αγεφύρωτη - αλλά και πρόθεση γεφύρωσης δεν υπάρχει. Οι υπηρεσίες μας αδυνατούν να διαχειριστούν τέτοιες ροές και διασύρονται συμβιβαζόμενες με τραγέλαφους – π.χ. δικόγραφα με 4-5 εναλλακτικά ονόματα για τον ίδιο κατηγορούμενο!

Πίσω από τη χλεύη του δράστη στο πρόσωπό μας, που άλλοτε αρνείται αυτά για τα οποία τον κατηγορούν και ἀλλοτε δηλώνει ότι …θα τα ξανακάνει, βρίσκεται η ατιμωρησία. Δεν βλέπει ο άνθρωπος τι έχει να φοβηθεί, ήταν «ασυνόδευτο ανήλικο», παραμένει αγιοποιημένος «πρόσφυγας», μπορεί να είναι και ψυχιατρικός... Οι κανονικοί Έλληνες πολίτες όμως έχουν το πρόβλημα, που δεν υπάρχει θεσμική λειτουργία να τους προστατεύει αποτελεσματικά μέσα στον τόπο τους. Η ΝΙΚΗ καταγγέλει την ευθύνη των κυβερνήσεων που με τα πολυπολιτισμικά φληναφήματα και την συστηματική διάλυση κατάντησαν την Ελλάδα κράτος - παρία. Πριν βιάσει τις κοπέλες ο όποιος Σύριος, έχει βιαστεί η χώρα μας από το σύστημα εξουσίας (κυβερνώντες, ΜΚΟ, ΜΜΕ, ξένους πάτρωνες) και είναι ύψιστη ευθύνη να το αντιπαλέψουμε.

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890