Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα
Μέγιστη προσβολή της ορθόδοξου πίστεως λίγο πριν την Κυριακή της ορθοδοξίας

Μέγιστη προσβολή της ορθόδοξου πίστεως λίγο πριν την Κυριακή της ορθοδοξίας

«Είναι θλιβερό και άκρως προκλητικό για την Πίστη της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων Ορθοδόξων όπου γης, να προσβάλλεται βάναυσα το Ιερό Πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου, και του Τιμίου Σταυρού του Χριστού μας, στην Πατρίδα μας την Ελλάδα που αιώνες τώρα είναι «σκανδαλωδώς» Θεοσκέπαστη σε όλα τα δεινά που πέρασε από τους εξωτερικούς και εσωτερικούς της εχθρούς!

Δυστυχώς τόλμησαν κάποιοι εχθροί της, αυτή τη φορά  οι εντός των Τειχών, στο όνομα της δήθεν τέχνης και με χρήματα του ορθόδοξου πιστού λαού που απλόχερα ξοδεύει η υπουργός του δήθεν  πολιτισμού, να χρησιμοποιήσουν με τον πιο εξευτελιστικό τρόπο, ό,τι αγαπάνε και σέβονται περισσότερο οι Έλληνες! 

«Παναγία μου», αναφωνούμε όλοι στις δύσκολες στιγμές της ζωής μας… «Χριστέ μου σώσε μας», φωνάζουμε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας όταν κινδυνεύει η ζωή μας κάνοντας το Σταυρό μας και παίρνοντας δύναμη από την Δύναμήτου!  Αυτά δεν είναι τυχαία, έχει πέσει μέσα μας ο «Σπόρος» από το Βάπτισμα και από τη Θεία Μετάληψη που συμμετέχουμε σε κάθε Θεία Λειτουργία!

Προσπαθούν να ξεριζώσουν από την μνήμη μας και την αθάνατη ψυχή μας, την Ωραιότητα και την Λαμπρότητα του Αναστάντος Χριστού και της Μητέρας όλων των Ορθοδόξων Χριστιανών, της Παναγίας μας, της Πλατυτέρας των Ουρανών και το Καύχημα της Ρωμιοσύνης με τον πιο χυδαίο τρόπο!

Αλλά τι να περιμένει κανείς σε αυτήν δύσμοιρη Πατρίδα μας, όταν οι νόμοι που ψηφίζουν οι κρατούντες είναι νόμοι ενάντιοι στους Θεϊκούς Νόμους, στους Νόμους της φύσης, του Συντάγματος, στους Νόμουςτου κράτους ΔΙΚΑΙΟΥ που πρόσφατα το Ευροκοινοβούλιο με ψήφισμα επικύρωσε. 
Δυστυχώς, στη φτωχή Ελλάδα μας, βιώνουμε τη φαιδρή ψευτοδημοκρατία, του κόμματος των πολιτικών κομμάτων, που φορεί μαλιστα και μανδύα  ψευτοπρόοδου,  που μας εξαναγκάζει να χορεύουμε και εμείς μαζί της, σε ένα ξέφρενο αποκριάτικο, τρελό χορό, που θα μας  οδηγήσει με  μαθηματική ακρίβεια σε ιστορική ευθανασία. 
Αγαπητοί μου φίλοι δεν είναι ώρα σιωπής, αλλά ώρα Ομολογίας. Ή θα είμαστε με τον Χριστό, ή κατά του Χριστού, κάθε άλλη στάση είναι νοσηρή, και σε αυτήν, η «ΝΙΚΗ» και γω προσωπικά, ως Ορθόδοξος Έλληνας βουλευτής δεν θέλουμε και δεν μπορούμε να μείνουμε αδιάφοροι!_

Απαιτούμε να κατέβει άμεσα η προσβλητική αφίσα για το ντοκιμαντέρ «ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΟΡΜΙΑ» της κ. Ψύκου που πρόκειται να προβληθεί στο Διεθνές Διαγωνιστικό Τμήμα του 26ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.»

Με πόνο ψυχής…

Νικόλαος Παπαδόπουλος, βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης του Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος «ΝΙΚΗ»

Αγιολόγιο και Επετειολόγιο

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890