Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα

Εκδηλώσεις

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση

Μεγαλειώδης εκδήλωση της ΝΙΚΗΣ στην Αθήνα

Την Κυριακή 19 Μαρτίου το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα «ΝΙΚΗ» πραγματοποίησε ανοικτή εκδήλωση στο Ξενοδοχείο  «Oasis», στη Γλυφάδα. Η αίθουσα του ξενοδοχείου αποδείχτηκε μικρή για τις ανάγκες της εκδήλωσης.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος, Δ. Νατσιός, αφού ευχαρίστησε το κοινό για την συγκινητική προσέλευσή του, απορρίπτοντας τον ξύλινο λόγο των πολιτικών, όπως μας έχει συνηθίσει, χρησιμοποίησε τη γλώσσα της αλήθειας, προσελκύοντας το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων, οι οποίοι αναζητούν να ακούσουν έναν καθαρό λόγο. Γι’ αυτό παρακολούθησαν με προσοχή τις σκέψεις και τις αναφορές του κ. Νατσιού, τόσο στις καίριες θέσεις της «ΝΙΚΗΣ», όσο και στην άντληση της δύναμης της πατρίδας μας από την ελληνορθόδοξη παράδοσή της, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που ο κόσμος παρασύρθηκε σε αυθόρμητα χειροκροτήματα.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι ομιλίες των στελεχών της «ΝΙΚΗΣ»: Ανδριάνας Λιαναντωνάκη, Παρασκευά Στρατηγάκη, Κωνσταντίνου Τζιαλλήλα, Ηλία Τόγκα, οι οποίοι έδωσαν ιδιαίτερη σημασία στον αντικειμενικό σκοπό του Κινήματος που δεν είναι άλλος από την κατάργηση του κομματικού κράτους.  

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση η μαχητική καθηγήτρια Μαρία Μαντουβάλου και εκατοντάδες φίλοι και μέλη της ΝΙΚΗΣ.

Την ημέρα της σταυροπροσκηνύσεως που πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση στη Γλυφάδα, αντλούμε δύναμη από τον Σταυρό για να συνεχίσουμε τον πνευματικό αγώνα μας για τις άγιες μέρες του Πάσχα. Με τη παρουσία του κόσμου και ιδιαίτερα της νεολαίας μας στη συγκεκριμένη εκδήλωση, αλλά και σε κάθε εκδήλωση που πραγματοποιούμε σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας, αντλούμε δύναμη για τη συνέχιση του πολιτικού μας αγώνα, που δεν περιορίζεται μόνο στις πολιτικές καταγγελίες και στην ανάπτυξη του πολιτικού μας προγράμματος, αλλά στοχεύει στο να επανεύρουμε τις αξίες μας και να κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας μια βιώσιμη κοινωνία προσώπων που πατάει στην παράδοσή μας. Η αποπνικτική κοινωνία που ζούμε και λειτουργεί απλά ως ομαδοποίηση ατομικοτήτων, σε ένα κράτος-σκαντζόχοιρο, αφού απ’ όπου και να το πιάσουμε μας πληγώνει, δεν μας εκφράζει και θα αγωνιστούμε να την αλλάξουμε.

Για τη ΝΙΚΗ του Ελληνισμού και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας!