Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα

Εκδηλώσεις

Η ΝΙΚΗ σε εκδήλωση για την ελληνικότητα της μακεδονικής γλώσσας

Η ΝΙΚΗ σε εκδήλωση για την ελληνικότητα της μακεδονικής γλώσσας

Ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος ΝΙΚΗ Δημήτρης Νατσιός, και ο βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης Νίκος Παπαδόπουλος, μετά από την τιμητική πρόσκληση της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, παρακολούθησαν την πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στο «Βελλίδειο» Συνεδριακό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη.

Το θέμα της εκδήλωσης ήταν: «Η διδασκαλία της “μακεδονικής” γλώσσας, ως Δούρειος Ίππος αναγνώρισης ανύπαρκτης “μακεδονικής” μειονότητας στην Ελλάδα».

Ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ Δημήτρης Νατσιός μετά το πέρας της εκδήλωσης δήλωσε:

«Δεν υπάρχουν ούτε μειονότητες ούτε μακεδονικές γλώσσες, εμείς ως ΝΙΚΗ θα υπερασπιστούμε με νύχια και με δόντια και την Ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Προσωπικά, λόγο της προηγούμενης ιδιότητάς μου θα παλέψω με σθένος να μάθουν τα Ελληνόπουλα τι σημαίνει Μακεδονία, την Ελληνικότητα της Μακεδονίας, να αναθρέψουμε μια γενιά η οποία θα εμφορείται από τα πατριωτικά ήθη. Μια γενιά που θα είναι τρόπον τινά τα πνευματικά παιδιά του Παύλου Μελά».

Τα απόνερα της «Συμφωνίας των Πρεσπών» είναι ορατά. Αυτοί που πρόδωσαν το όνομα της Μακεδονίας μας, όσο και αυτοί που συνεχίζουν και ανέχονται την προδοσία, κάποια στιγμή θα λογοδοτήσουν στον ελληνικό λαό, αφού ήδη έχουν λογοδοτήσει στην ιστορία.

Για τη ΝΙΚΗ δεν τίθεται θέμα καμίας «Συμφωνίας». Ούτως ή άλλως αυτή έχει καταστεί άκυρη επειδή ήδη έχει παραβιαστεί από τους Σκοπιανούς σε πάνω από 300 σημεία.

Η Μακεδονία είναι μια και ελληνική.

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την επιτυχημένη εκδήλωση.

 

Αγιολόγιο και Επετειολόγιο

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890