Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα

Εκδηλώσεις

Αγιασμός και Ομιλία Δημήτρη Νατσιού στα εγκαίνια των Κεντρικών Γραφείων της ΝΙΚΗΣ

Αγιασμός και Ομιλία Δημήτρη Νατσιού στα εγκαίνια των Κεντρικών Γραφείων της ΝΙΚΗΣ

Την Κυριακή 21/1/24 Ιανουαρίου, σε κλίμα συγκίνησης και χαράς εκατοντάδες πολιτευτές, στελέχη και φίλοι της ΝΙΚΗΣ αψήφησαν το κρύο και το χιόνι για να δώσουν το "παρών" στα εγκαίνια των νέων κεντρικών γραφείων της, στην Πλ. Αριστοτέλους 5 στην Θεσσαλονίκη, όπου στεγάζεται και το Πολιτικό Γραφείο του Προέδρου της, Δημήτρη Νατσιού.

Στον αγιασμό και την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας παρευρέθηκαν οι βουλευτές της ΝΙΚΗΣ: κ.κ. Τάσος Οικονομόπουλος (Α' Ανατολικής Αττικής), Νίκος Παπαδόπουλος (Β' Θεσσαλονίκης) και Κομνηνός Δελβερούδης (Πιερίας), πλείστοι Πολιτευτές της ΝΙΚΗΣ από πολλά μέρη της Ελλάδας, ενώ διαβάστηκαν μηνύματα και ευχές από άλλους βουλευτές της ΝΙΚΗΣ που δεν κατάφεραν να παραστούν. Ο Πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ στην ομιλία του, η οποία μεταδόθηκε από οθόνη και στην πλατεία, στους εκατοντάδες παρευρισκομένους που δεν χωρούσαν στα κατάμεστα γραφεία, έδωσε το στίγμα της ταυτότητας της ΝΙΚΗΣ, που είναι το μοναδικό κοινοβουλευτικό κίνημα με έδρα της Θεσσαλονίκη. Ευχαρίστησε όλους τους εμφανείς και αφανείς εργάτες της επιτυχίας της ΝΙΚΗΣ, με την αφορμή της εορτής του Αγίου Ευγενίου Τραπεζούντος, και αναφέρθηκε στις μεγάλες πολιτικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η πατρίδα και ο λαός μας, υποσχόμενος ότι η ΝΙΚΗ θα δώσει μάχες για την παραδοσιακή οικογένεια ακόμη και στο "άγιο πεζοδρόμιο".

Αγιολόγιο και Επετειολόγιο

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890