Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα

Εκδηλώσεις

Εκδήλωση της ΝΙΚΗΣ στα Ιωάννινα και κοπή βασιλόπιτας

Εκδήλωση της ΝΙΚΗΣ στα Ιωάννινα και κοπή βασιλόπιτας

Την ημέρα απελευθέρωσης των Ιωαννίνων από τον τουρκικό ζυγό επέλεξε η τοπική κοινότητα Ιωαννίνων για την οργάνωση εκδήλωσης της ΝΙΚΗΣ και την κοπή της βασιλόπιτας για ολόκληρη την Ήπειρο.

Ο πρόεδρος του κινήματος Δημήτρης Νατσιός συνοδευόμενος από τον βουλευτή Πιερίας  της ΝΙΚΗΣ Κομνηνό Δελβερούδη αναβαπτίστηκαν κατ΄ αρχάς Θρησκευτικά και Εθνικά μετέχοντας στη Θεία Λειτουργία και δοξολογία στον Μητροπολιτικό ναό Αγίου Αθανασίου Ιωαννίνων, αλλά και στην κατάθεση στεφάνων και την επίσημη παρέλαση. Αμέσως μετά, με συμμετοχή    και του Δημήτρη Χιωτακάκου ,υπεύθυνου του τομέα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης του κινήματος ΝΙΚΗ και μελών της κεντρικής γραμματείας της ΝΙΚΗΣ, επισκέφθηκαν την Ι. Μ. Παναγίας Μολυβδοσκεπάστου στην Κόνιτσα, όπου προσκύνησαν την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας, τον τάφο του μακαριστού Μητροπολίτη Κονίτσης Σεβαστιανού και πήραν την ευχή του ηγουμένου π. Αρσενίου. Στη συνέχεια έφτασαν στην πόλη της Κόνιτσας όπου προσκύνησαν τα λείψανα του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού και του Αγίου Ιωάννου του εκ Κονίτσης και επισκέφτηκαν την πατρική οικία του Αγίου Παϊσίου. Κατόπιν κατευθύνθηκαν στην πόλη των Ιωαννίνων για να συμμετάσχουν στην προγραμματισμένη εκδήλωση.

Θέμα της Εκδήλωσης: «Η Ρωμιοσύνη ενάντια στον Ολοκληρωτισμό»:
- Ροζ Ολοκληρωτισμός σε σχολεία και με γάμους ομοφυλοφίλων,
- Δημογραφικός Ολοκληρωτισμός με αντικατάσταση Ελλήνων και
- Ψηφιακός Ολοκληρωτισμός με ταυτότητα-κάρτα πολίτη.
Ομιλητές ήταν ο πρόεδρος και ο Δημήτρης Χιωτακάκος. Μεγάλο πλήθος  φίλων και μελών της ΝΙΚΗΣ από ολόκληρη την Ήπειρο παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τις δύο ομιλίες και υπέβαλαν ανάλογες ερωτήσεις.

Τέλος έγινε και η κοπή της βασιλόπιτας και ολοκληρώθηκε η εκδήλωση.

 

Αγιολόγιο και Επετειολόγιο

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890