Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα

Ηλεκτρονικά Έντυπα

Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα ελληνικά σχολεία;

Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα ελληνικά σχολεία;

Σημαντικοί φορείς της παγκοσμιοποίησης προωθούν ολοένα και εντονότερα ένα παγκόσμιο αφήγημα με τίτλο «σεξουαλική και αναπαραγωγική υγεία και δικαιώματα» (sexual and reproductive health and rights), το οποίο συστηματικά αξιώνει να διεκδικεί μεγάλο ή μικρό μέρος της καθημερινότητάς μας, και ιδιαίτερα της καθημερινότητας των παιδιών μας μέσα στις σχολικές αίθουσες.

Η Ομάδα Παιδείας και Πολιτισμού της ΝΙΚΗΣ δημιούργησε το παρόν φυλλάδιο, προς ενημέρωση του ευρέως κοινού και ιδιαιτέρως των γονέων, οι οποίοι είναι ανύποπτοι -όπως ανύποπτη είναι και η συντριπτική πλειοψηφία των εκπαιδευτικών- για την δολιοφθορά που συντελείται στις ψυχές των παιδιών τους. Το παρόν πόνημα παρουσιάζει συνοπτικά την προέλευση, τις διαστάσεις, τα απόκρυφα, καθώς και μερικά αποτελέσματα του ως άνω αφηγήματος, όπως αυτά αποτυπώνονται μέσα στην καθημερινότητα των πολιτών είτε ως ενηλίκων, γονέων ή εκπαιδευτικών, είτε ως ανηλίκων μαθητών. Τέλος, παρουσιάζονται οι σχετικές θέσεις της μεγάλης σιωπηλής πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών, οι οποίες συνοψίζονται στο πρόγραμμα του Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος «ΝΙΚΗ» και προτείνονται διέξοδοι προς γονείς και εκπαιδευτικούς, και όσους ευρύτερα μεριμνούν για την ανατροφή παιδιών και εφήβων. Η πατρίδα μας χρειάζεται Παιδεία και Παιδιά. Και για τα δύο έχουμε χρέος να αγωνισθούμε σήμερα, περισσότερο από ποτέ, και να νικήσουμε. Μπορείτε να ξεφυλλίστε το έντυπο ηλεκτρονικά, ή να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας.

Κατεβάστε το έντυπο

Οι υποψήφιοι της ΝΙΚΗΣ στις Ευρωεκλογές 2024

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890