Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα

Νέα - Δελτία Τύπου

Τι έχει πράξει μέχρι τώρα η κυβέρνηση για τη θλιβερή  επέτειο του «Αττίλα»;

Τι έχει πράξει μέχρι τώρα η κυβέρνηση για τη θλιβερή επέτειο του «Αττίλα»;

Πρόσφατα ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, διαπιστώνοντας την αδράνεια της ελληνικής κυβέρνησης, της απέστειλε την πρότασή του να διοργανωθεί με αφορμή τη συμπλήρωση 50 ετών από την θλιβερή επέτειο του «Αττίλα», σειρά εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα με σκοπό να τονιστεί η σημασία των θλιβερών γεγονότων και να αναδειχθεί η σημασία της Κύπρου για τον Ελληνισμό. 

Τι έχει πράξει μέχρι τώρα η κυβέρνηση για την μαύρη επέτειο; 

- Συνεχίζει τις συζητήσεις με τον Ερντογάν, ο οποίος ακάθεκτος προκαλεί με τις δηλώσεις του αναφέροντας ότι «ολόκληρη η Κύπρος θα μπορούσε σήμερα να ανήκει στην Τουρκία, εάν πριν πενήντα χρόνια ο τουρκικός στρατός είχε προχωρήσει στο νότιο μέρος του νησιού».
- Πριν από λίγες μέρες το Υπουργείο Εξωτερικών αποδέχτηκε το αίτημα Ερντογάν για να ανοιχτεί στις 10 Απριλίου το Γενί Τζαμί στην Θεσσαλονίκη, μετά από έναν αιώνα. 
- Ο πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης Σημίτη και πρώην (;) σύμβουλος του Κ. Μητσοτάκη Χρήστος Ροζάκης, ανέφερε ανερυθρίαστα ότι «μπορούμε να προχωρήσουμε τον ελληνοτουρκικό διάλογο χωρίς να τον συνδέσουμε με το Κυπριακό-Δεν πρέπει να τον ανακόψουμε». 
- Ο Κύπριος υπουργός της κυβέρνησης της ΝΔ στο υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, Χρήστος Στυλιανίδης, είχε δηλώσει πρόσφατα ότι «η μισή Κύπρος είναι τουρκική»!

Όλα αυτά ενώ φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή και κατοχή στην Κύπρο και η Λευκωσία παραμένει η τελευταία διαιρεμένη πρωτεύουσα της Ευρώπης. Δυστυχώς για τον κ. Μητσοτάκη δεν πρέπει να αγγίζουμε τέτοια θέματα που εμποδίζουν την υλοποίηση της κρυφής ατζέντας που εφαρμόζει με την Τουρκία. 

Κύριε πρωθυπουργέ η αγάπη για την πατρίδα και η προάσπιση των δικαίων του Ελληνισμού κρίνεται στην πράξη και όχι στα λόγια.  Φαίνεται για την κυβέρνηση της ΝΔ η Κύπρος ακόμα «κείται μακράν».

Αγιολόγιο και Επετειολόγιο

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890