Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα

Νέα - Δελτία Τύπου

O πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ στην 112 Πτέρυγα Μάχης

O πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ στην 112 Πτέρυγα Μάχης

Την 112 πτέρυγα μάχης στην Αεροπορική Βάση Ελευσίνας, επισκέφθηκε το πρωί  ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ Δημήτρης Νατσιός τον οποίο υποδέχθηκε ο Διοικητής της, Ταξίαρχος Ευθύμιος Σιμιτζής.

Ο Δημήτρης Νατσιός ενημερώθηκε από τους αξιωματικούς για την ιστορία και την αποστολή της 112 Πτέρυγας Μάχης αλλά και για το πώς γίνεται η αεροπυρόβεση στην Ελλάδα.

Στη συνέχεια οδηγήθηκε στην 355 Μοίρα Τακτικών Μεταφορών η οποία έχει ως αποστολή της τη διεξαγωγή επιχειρήσεων αεροπυρόσβεσης στην ελληνική επικράτεια, καθώς και την εκτέλεση αποστολών Έρευνας – Διάσωσης . Ο Διοικητής της  Ηλίας Βελούδος τον πληροφόρησε για την ιστορία τη δομή και την οργάνωσή της .

Μεγάλο ενδιαφέρον για τον πρόεδρο της ΝΙΚΗΣ παρουσίασε η περιήγησή του στη Μοίρα Συντήρησης Αεροσκαφών, όπου συνομίλησε με το προσωπικό, ενημερώθηκε για τις αποστολές αεροπυρόσβεσης και το έργο συντήρησης των πυροσβεστικών αεροσκαφών.

Λίγο πριν την αποχώρησή του δήλωσε : « Μίλησα με ανθρώπους που είναι οι πραγματικοί ήρωες της σημερινής κοινωνίας, άνθρωποι της θυσίας και τους εξέφρασα ένα μεγάλο ευχαριστώ  εκ μέρους και της ΝΙΚΗΣ και εκ μέρους του ελληνικού λαού για το σπουδαίο και ηρωικό έργο που επιτελούν. Είναι τα ζωντανά πρότυπα που ζητάμε στην εποχή μας. Αν θέλουν οι γονείς να μην ανησυχούν για τα παιδιά τους ας τους εμφυσήσουν την αγάπη για την πατρίδα και το σεβασμό στις αξίες του έθνους μας, πράγμα που το κάνουν οι αξιωματικοί της Πολεμικής μας Αεροπορίας».


Στη Μοίρα Συντήρησης Αεροσκαφών

 

Γνωριμία με τα canadair

Αγιολόγιο και Επετειολόγιο

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890