Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα

Νέα - Δελτία Τύπου

«Το οικονομικό κοστούμι που έραψε η Ευρώπη πνίγει την Ελλάδα» - Λυκούργος Μαρκούδης

«Το οικονομικό κοστούμι που έραψε η Ευρώπη πνίγει την Ελλάδα» - Λυκούργος Μαρκούδης

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΙΚΗΣ κ. Λυκούργος Μαρκούδης, δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός, στην εκπομπή «Βράδυ Κυριακής» με τον Δημήτρη Κοτταρίδη, συζητά για όλες τις εξελίξεις απέναντι στους Μανώλη Κεφαλογιάννη (ΝΔ), Κώστα Ζαχαριάδη (ΣΥΡΙΖΑ), Κατερίνα Μπατζέλη (ΠΑΣΟΚ) και Γιώργο Σταθάκη (Νέα Αριστερά) (21/4/2024). Ενδεικτικά σημεία που έθιξε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΙΚΗΣ κ. Λυκούργος Μαρκούδης στην διάρκεια της συζήτησης:

- Για το έλλειμμα δημοκρατίας στην πατρίδα μας, δήλωσε: "Αν σαν χώρα που γέννησε τη δημοκρατία, δεν μπορούμε να διαφυλάξουμε το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου, τότε τι κάνουμε; Δεν είναι σεβαστό το αποτέλεσμα της κρίσης του λαού;"

- Αμφισβήτησε τις διακηρύξεις της κυβέρνησης περί οικονομικής βελτίωσης: "Όσο κι αν ανέβει ο κατώτατος μισθός, τα λεφτά δεν φτάνουν. Ό,τι κι αν γράψει ο Economist, τον λαό μας τον αφήνει αδιάφορο."

- Για τη σχέση Ελλάδας και Ε.Ε. τόνισε πως "Η Ελλάδα, η Πατρίδα μας είναι αυτό που μας συνέχει. Να μπούμε στην Ευρώπη και να υποστηρίξουμε την Πατρίδα." και υπενθύμισε ότι "Το οικονομικό κοστούμι που έραψε η Ευρώπη πνίγει την Ελλάδα."

- Τέλος, στο πλαίσιο των Ευρωεκλογών, δήλωσε πως "Οι δημοσκοπήσεις και οι έρευνες δείχνουν πως θα γίνουν αναταράξεις στο νέο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Έχουμε ένα Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο που κοιτάει τις μεγάλες συμμαχίες με τα ευρωπαϊκά κόμματα. Να δούμε πως θα διαμορφωθούν οι δυνάμεις, ποιος θα στηρίζει την Ελλάδα και αναλόγως θα πορευθούμε."

Αγιολόγιο και Επετειολόγιο

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890