Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα

Κοινοβουλευτικό Έργο

Η ΝΙΚΗ είπε ΟΧΙ στην τοποθέτηση ελληνικού στρατιωτικού προσωπικού στον στρατό των ΗΠΑ στην Ευρώπη!

Η ΝΙΚΗ είπε ΟΧΙ στην τοποθέτηση ελληνικού στρατιωτικού προσωπικού στον στρατό των ΗΠΑ στην Ευρώπη!

Σήμερα στην ολομέλεια της Βουλής ήλθε προς ψήφιση το σχέδιο νόμου της Κυβέρνησης για απόσπαση Ελληνικού στρατιωτικού προσωπικού στον στρατό των Η.Π.Α. στην Ευρώπη. Η ΝΙΚΗ ξεκάθαρα επανέλαβε την αρνητική της θέση, την οποία διατύπωσε και στην αρμόδια διαρκή επιτροπή, η οποία προηγήθηκε και είπε ΟΧΙ στο νομοσχέδιο αυτό, εξηγώντας, ότι είναι κερκόπορτα για την αποστολή δυνάμεων στον πόλεμο της Ουκρανίας.

Οι Έλληνες έχουν έναν κοσμοϊστορικό ρόλο στην παγκόσμια ιστορία, όπως ανέλυσε ο Άγιος Νεκτάριος και όπως εφάρμοζε ο Ιωάννης Καποδίστριας, δηλαδή να είναι πνευματικοί παιδαγωγοί και διδάσκαλοι της ανθρωπότητας, μεταδίδοντας τις αξίες της Ρωμηοσύνης, της Ελευθερίας, της Δημοκρατίας και της παγκόσμιας Ειρήνης. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δεν αντιλαμβάνεται αυτό το όραμα και μπλέκει την Ελλάδα σε δίνες πολέμου.

Ομιλία του Γεώργιου Ρούντα, βουλευτή Λάρισας της ΝΙΚΗΣ, στην Ολομέλεια της Βουλής για τα σχέδια νόμου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας με τίτλο: «Κύρωση του Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής εκπροσωπούμενου από τον Στρατό των ΗΠΑ και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας της Ελληνικής Δημοκρατίας αναφορικά με την απόσπαση/τοποθέτηση ελληνικού Προσωπικού Άμυνας στον Στρατό των ΗΠΑ» και «Κύρωση του Μνημονίου Συμφωνίας μεταξύ του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας της Ελληνικής Δημοκρατίας, όπως εκπροσωπείται από την Ελληνική Διοίκηση Ειδικού Πολέμου, και του Υπουργείου Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, όπως εκπροσωπείται από τη Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων των ΗΠΑ, με αντικείμενο την τοποθέτηση Προσωπικού Άμυνας της Ελληνικής Δημοκρατίας στη Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων των ΗΠΑ» (13.3.2023).

Οι υποψήφιοι της ΝΙΚΗΣ στις Ευρωεκλογές 2024

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890