Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα

Κοινοβουλευτικό Έργο

Γρήγορη δικαιοσύνη μόνο για τα funds

Γρήγορη δικαιοσύνη μόνο για τα funds

Εισήγηση του κ.Γεώργιου Αποστολάκη, βουλευτή Επικρατείας της ΝΙΚΗΣ, στην συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής, Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης , και Δικαιοσύνης με θέμα ημερήσιας διάταξης: Επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης «Ενοποίηση του πρώτου βαθμού δικαιοδοσίας, χωροταξική αναδιάρθρωση των δικαστηρίων της πολιτικής και ποινικής δικαιοσύνης και άλλες διατάξεις αρμοδιότητας του Υπουργείου Δικαιοσύνης».

Αυτοί είστε. Πρόθυμοι να διευκολύνετε τα φαντς και απρόθυμοι να διευκολύνετε τον ελληνικό λαό να ρυθμίσει τα χρέη του και να διασώσει την πρώτη, τουλάχιστον, κατοικία του. Και πώς να μην είναι κλονισμένη η εμπιστοσύνη του Έλληνα στη Δικαιοσύνη, όταν βλέπει ταχύτατους ρυθμούς έκδοσης απόφασης υπέρ των παρατραπεζικών funds από την ολομέλεια του Αρείου Πάγου, για να μπορούν εύκολα και χωρίς δικονομικά εμπόδια να πλειστηριάζουν τα σπίτια του κοσμάκη, τη στιγμή που για τον απλό λαό η Δικαιοσύνη έχει άλλο πρόσωπο και άλλους ρυθμούς. Πολύ πρόθυμα σπεύδει η Κυβέρνηση και το Υπουργείο σας να ικανοποιήσει κάθε αίτημα των αδηφάγων funds. Πριν λίγες ημέρες με υπόμνημά τους έθεσαν και πάλι επιτακτικά το ζήτημα της μείωσης των δικαστικών χρόνων για την ταχύτερη πρόοδο των πλειστηριασμών. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ημερησίας» (18.4.2024), η πολιτική ηγεσία του Yπουργείου Δικαιοσύνης βλέπει κατ' αρχήν θετικά τις περισσότερες θέσεις – προτάσεις των servicers, για να μειωθούν οι δικαστικοί χρόνοι και να γίνει πιο αποτελεσματική διαχείριση. 

Αγιολόγιο και Επετειολόγιο

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890