Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα
Οι Τοπικές Κοινότητες Κρήτης της ΝΙΚΗΣ για τον «γάμο ομοφυλοφίλων» και τη συνακόλουθη «τεκνοθεσία»

Οι Τοπικές Κοινότητες Κρήτης της ΝΙΚΗΣ για τον «γάμο ομοφυλοφίλων» και τη συνακόλουθη «τεκνοθεσία»

Οι Τοπικές Κοινότητες Κρήτης της ΝΙΚΗΣ θεωρούμε επιβεβλημένο να τοποθετηθούμε απέναντι στο πολύκροτο νομοσχέδιο που εισηγείται η κυβέρνηση για τη θεσμοθέτηση «γάμου μεταξύ προσώπων του ίδιου φύλου» και της συνακόλουθης υιοθεσίας παιδιών.

Το νομοσχέδιο αυτό, όχι απλώς αποδοκιμάζεται από τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού, αλλά και έχει προκαλέσει οργή, μεγαλύτερη από όλες τις άλλες αντιλαϊκές και αντεθνικές ενέργειες της παρούσας κυβέρνησης και – θα λέγαμε – και των λοιπών κυβερνήσεων των τελευταίων ετών. Αυτό οφείλεται, όχι στο ότι ο ελληνικός λαός είναι «καθυστερημένος», όπως πιθανόν φαντάζονται κάποιοι, αλλά στο ότι αυτή η ενέργεια δυναμιτίζει το ίδιο το θεμέλιο της ύπαρξής του από αρχαιοτάτων χρόνων: την οικογένεια.

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΙΚΗΣ δίνει αγώνα στη Βουλή ενάντια στο παρόν νομοσχέδιο, ενώ τα μέλη της τοποθετούνται και στα ΜΜΕ, αφού τα τελευταία προσκαλούν έστω τους βουλευτές της ΝΙΚΗΣ μόνον όταν πρόκειται για ένα σκανδαλοθηρικό θέμα, ενώ έχουν επιβάλει σιγή για τις θέσεις του Κινήματός μας σε όλα τα άλλα φλέγοντα και επείγοντα θέματα που ταλανίζουν τη χώρα μας και τον λαό μας!

Με τη μεγαλύτερη δυνατή νηφαλιότητα εξηγούμε την απορριπτική στάση μας.

α) Κατ’ αρχάς, η ομοφυλοφιλία είναι αφύσικη ερωτική έλξη, γι’ αυτό και καταδικάζεται από τη χριστιανική μας πίστη ως πάθος που απομακρύνει τον άνθρωπο από τον Θεό, δηλαδή ως αμαρτία. Η θεσμοθέτηση «γάμου» προσώπων του ίδιου φύλου δημιουργεί στους ίδιους και στην κοινή γνώμη (αρχίζοντας από τη νέα γενιά, που αγνοεί τις πνευματικές ρίζες της) την αυταπάτη ότι πρόκειται για φυσιολογική ερωτική επιλογή, που πρέπει να κατέχει ισότιμη θέση στη συνείδηση και στην κοινωνία με τον έρωτα και τον γάμο μεταξύ προσώπων του αντίθετου φύλου.

β) Η θεσμοθέτηση τέτοιου «γάμου» στοχεύει στην υιοθεσία παιδιών, που θα μεγαλώνουν σε ένα εντελώς αφύσικο οικογενειακό περιβάλλον με «δύο μαμάδες» ή «δύο μπαμπάδες», που είναι η πιο ακραία μορφή αλλοίωσης της οικογένειας μέχρι στιγμής: το προτελευταίο σκαλοπάτι υποτίμησης και αποδυνάμωσης του οικογενειακού θεσμού, που επιφέρουν οι κυβερνήσεις όλων των κομμάτων τις τελευταίες δεκαετίες (προτελευταίο, γιατί το τελευταίο θα είναι τα παιδιά που θα μεγαλώνουν με περισσότερους από δύο «μπαμπάδες» ή «μαμάδες» – πράγμα που έχει ήδη εγκαινιαστεί στο εξωτερικό!)

γ) Εκτός αυτού, η συγκεκριμένη κυβερνητική ενέργεια εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο διάδοσης και επιβολής της ιδέας ότι οι άνθρωποι διαθέτουν πολλά φύλα και όχι μόνον δύο και ότι το φύλο γενικά είναι ρευστό, ότι τα παιδιά πρέπει να αντιμετωπίζονται ως «άτομα» χωρίς φύλο (όχι αγόρια ή κορίτσια), για να «ανακαλύψουν» αργότερα «μόνα τους» με ποιο από τα δεκάδες (υποτιθέμενα) ανθρώπινα φύλα «ταυτίζονται περισσότερο»! Η θεωρία αυτή προπαγανδίζεται διεθνώς με κάθε μέσον από το λεγόμενο κίνημα των «ΛΟΑΤΚΙ+ ακτιβιστών» και εισάγεται και στα σχολεία, από το νηπιαγωγείο ακόμη, με τα λεγόμενα «Εργαστήρια Δεξιοτήτων», στην ενότητα της «Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης». (ΛΟΑΤΚΙ+ = Λεσβία, Ομοφυλόφιλος, Αμφιφυλόφιλος, Τρανς, Queer, Ίντερσεξ. Το + μπαίνει επειδή στο μέλλον μπορεί να προστεθούν κι άλλες υποκατηγορίες). Οδεύουμε δηλαδή προς μία μεταστροφή των ανθρώπων σε άτομα ρευστού φύλου, που θα συνάπτουν ποικιλόμορφες ερωτικές σχέσεις, σταθερές ή εφήμερες, και θα αποκτούν και παιδιά με διάφορους τρόπους (σαν να είναι προϊόντα), τα οποία θα μεγαλώνουν επίσης ως άτομα ρευστού φύλου.

δ) Τέλος, η θεσμοθέτηση «γάμου» προσώπων του ίδιου φύλου ανοίγει το δρόμο για τα επόμενα βήματα, της αποδοχής ως υγιούς και φυσιολογικής της ερωτικής σχέσης και της σύναψης «γάμου» μεταξύ συγγενών α΄ βαθμού (γονέων και παιδιών ή αδελφών), μεταξύ ανθρώπων και ζώων, μεταξύ πολλών «συζύγων» (περισσότερων από δύο – του ίδιου ή «άλλου» φύλου) κ.τ.λ., ενώ στη γωνία περιμένει και η αποδοχή της παιδοφιλίας.

 

Για όλους αυτούς τους λόγους καλούμε κάθε ευαίσθητο άνθρωπο να εκφράσει την αντίθεσή του στο παρόν νομοσχέδιο και τους βουλευτές των κομμάτων, που ετοιμάζονται να το στηρίξουν, να μην το πράξουν. Καλούμε επίσης τους ψηφοφόρους των κομμάτων που ετοιμάζονται να υπερψηφίσουν το νομοσχέδιο, να καταστήσουν σαφές στους βουλευτές τους ότι, σε περίπτωση που το ψηφίσουν, δεν πρόκειται να ξαναμπούν στη Βουλή.

Το τελευταίο βέβαια θα έπρεπε να έχει ήδη συμβεί, αφού οι ενέργειες των κυβερνήσεων της κομματοκρατίας εις βάρος της πατρίδας μας και του λαού μας είναι πολλές και γνωστές.

Καιρός είναι ο λαός μας να πάρει την τύχη του στα χέρια του. Ενώ ο γάμος και η οικογένεια στη χώρα μας έχουν αφεθεί απροστάτευτα να μαραζώσουν, το σύστημα προωθεί τη μετάλλαξη της κοινωνίας σε μια κυψέλη ανθρώπινων πλασμάτων δήθεν αυτοκαθοριζόμενων, μα στην πραγματικότητα χειραγωγούμενων από άλλους. Ας μην το επιτρέψουμε.

 

Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα «ΝΙΚΗ»

Τοπικές Κοινότητες Κρήτης

Αγιολόγιο και Επετειολόγιο

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890