Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Προς άπαντες τους βουλευτές, οι οποίοι ορκίσθηκαν να τηρούν το Σύνταγμα, στο άρθρο 1 του οποίου αποδέχονται ότι η βουλευτική εξουσία τους υπάρχει υπέρ του Λαού και του Ελληνικού Έθνους.

Διά των χειρών αρκετών από τους βουλευτές, η 15η Φεβρουαρίου 2024 κατέστη αποφράδα ημέρα για το Ελληνικό Έθνος, για την Ανθρώπινη Αξιοπρέπεια, για τον Ελληνικό Πολιτισμό και για την Παγκόσμια Ορθοδοξία. Γράφτηκε μαύρη σελίδα στη μακραίωνη ιστορία μας. Η ελληνική κοινωνία οδηγείται στον κατηφορικό δρόμο της Κακίας, που στην αρχή είναι γεμάτος χαρές και πολύχρωμα πανηγύρια, αλλά σύντομα θα διαπιστωθεί από όλους, είτε εθελοτυφλούν είτε όχι, ο ζόφος που περικυκλώνει τις ψυχές των παιδιών του ελληνικού λαού. Και επειδή το αγνότερο πράγμα στον κόσμο είναι οι παιδικές ψυχές, η αποτυχία να τις προστατεύσουμε θα επιφέρει στον λαό μας, σε πνευματικούς όρους, πολύ βαρύτερες συνέπειες από αυτές της άλωσης της Πόλης ή της μικρασιατικής καταστροφής.

 

Όσοι εκ των Βουλευτών επιλέξατε την απόρριψη του νομοσχεδίου, πράξατε όσα επιτάσσει το Σύνταγμα, και βρεθήκατε σύννομοι με τον ηθικό και νομικό πολιτισμό, τις παραδόσεις και εν τέλει το θέλημα του ελληνικού έθνους. Αν δεν συμφωνείτε με τη ΝΙΚΗ σε πολλά άλλα, όμως συμφωνήσαμε σε τούτο· ότι όλα τα παιδιά αξίζουν να μεγαλώνουν με πατέρα και μητέρα.

Ιδιαιτέρως όμως οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που ψηφίσατε «ΟΧΙ», νομίζουμε δεν θα έχετε ήσυχη την συνείδησή σας, εάν συγχρόνως δεν ανακαλέσετε την εμπιστοσύνη σας προς την κυβέρνηση. Δεν αρκεί η καταψήφιση του νομοσχεδίου και η παραμονή στην εξουσία μιας κυβέρνησης, η οποία, όπως εκ των πραγμάτων αποδεικνύεται, εμμονικά προωθεί την αποϊεροποίηση των θεσμών μας και αδιαφορεί για τα ζωτικά συμφέροντα και την επιβίωση του Έθνους μας.

 

Όσοι εκ των Βουλευτών επιλέξατε την αποχή από την σχετική ψηφοφορία, αποδείξατε τους εαυτούς σας αναξίους του βουλευτικού αξιώματος, το οποίο σας ανέθεσε ο ελληνικός λαός. Ενώπιον ενός νομοσχεδίου, το οποίο ομολογήσατε ότι εκθεμελιώνει και απειλεί την ύπαρξη του Έθνους μας, εσείς φυγομαχήσατε όπως ο ρίψασπις στη μάχη. Η ιστορία θα γράψει ότι δεν τολμήσατε να αντισταθείτε, αλλά αντιθέτως, βοηθήσατε το «ΝΑΙ» να υπερισχύσει, καθώς η ψήφος σας δεν προσμετρήθηκε ενάντια στην σχετική πλειοψηφία. Είπατε με απλά λόγια ότι μπήκε ο λύκος στο μαντρί, αλλά ταυτόχρονα μείνατε να κοιτάτε απαθείς.

 

Για εσάς που υπερψηφίσατε το νομοσχέδιο, θα σας το υπενθυμίζουμε εις το διηνεκές: Το κατάπτυστο και βδελυγματικό νομοσχέδιο που ψηφίσατε, αντιστρατεύεται το Άγιο Ευαγγέλιο, που, είτε αρέσει είτε όχι, αποτελεί τον πυρήνα των αξιών του ελληνικού έθνους. Περιφρονεί κατάφωρα το Σύνταγμα στο οποίο ορκισθήκατε πίστη. Εμπαίζει τον ιερό θεσμό του γάμου και της οικογένειας μέσα στην οποία όλοι μεγαλώσατε. Αποστερεί από μέλλουσες παιδικές ψυχές το δικαίωμα να μεγαλώσουν φυσιολογικά στην αγκαλιά της μητέρας και του πατέρα, με τους ρόλους και τη σχέση που ο Θεός και η φύση τους έχει δώσει· ένα δικαίωμα το οποίο εσείς όλοι απολαύσατε. Δίνει λανθασμένο μήνυμα στις επόμενες γενιές και τις οδηγεί αβοήθητες να ζήσουν χωρίς πρότυπο, κάτι που για τους εαυτούς σας αποφύγατε.

Κοιμίζετε την συνείδησή σας με τη σκέψη ότι «τα δικαιώματα δεν υπόκεινται σε λογική πλειοψηφίας». Αυτό που ψηφίσατε ήταν η ωμή και πισώπλατη καταπάτηση του δικαιώματος της κοινωνίας μας να οριοθετεί τι είναι σωστό και τι παρεκτροπή, να διακρίνει τι είναι κατά φύσιν και τι είναι παρά φύσιν. Και κυρίως, ψηφίσατε την καταπάτηση των δικαιωμάτων των παιδιών. Ποιός και ποιά από εσάς θα σταθεί να απαντήσει, μετά από δεκαετίες, σε άνθρωπο που θα έρθει να σάς πει «μου στερήσατε το δικαίωμα να μεγαλώσω με πατέρα και μητέρα»;

Δηλώνετε πονηρά ότι η χριστιανική στάση απέναντι στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια πρέπει να ξεκινά με το «ἀγαπᾶτε ἀλλήλους». Την υποκριτική αγαπολογία τη βλέπουμε στις «παρελάσεις υπερηφανείας», όπου δεν κρύβεται το εμμονικό μίσος απέναντι στον Εσταυρωμένο. Για να μην επηρεάζετε τους ανύποπτους πάντως, απαντούμε ότι η πλήρης ευαγγελική ρήση είναι «ἐντολὴν καινὴν δίδωμι ὑμῖν ἵνα ἀγαπᾶτε ἀλλήλους, καθὼς ἠγάπησα ὑμᾶς» (Ἰωάν.13:34), και αναφέρεται στη μίμηση της σταυρικής θυσίας υπέρ του πλησίον -του άλλου- όχι στην ικανοποίηση των παθών μας καί άρα του εαυτού μας. Σε όσους λέτε ότι πιστεύετε, καλό είναι να μην ξεχάσετε οτι Αυτός που είπε το «ἀγαπᾶτε ἀλλήλους», είπε και κάτι για τους νομοθέτες: «ἀνάγκη γάρ ἐστιν ἐλθεῖν τὰ σκάνδαλα· πλὴν οὐαὶ τῷ ἀνθρώπῳ ἐκείνῳ δι᾿ οὗ τὸ σκάνδαλον ἔρχεται». (Ματθ. 5:7) Σε όσους είστε μακρυά από την πίστη, σας θυμίζουμε το ρητό του Αποστόλου Παύλου «Πάντα μοι ἔξεστιν, ἀλλ᾿ οὐ πάντα συμφέρει». Μπορείτε τα πάντα να κάνετε, αλλά δεν είναι τα πάντα προς όφελός σας.

Σας προτείνουμε λοιπόν τη μετάνοια ως έσχατη σανίδα σωτηρίας της αξιοπρέπειας και της ψυχής σας. Εναλλακτικά, σπεύστε να εισπράξετε τα «μπράβο» της Νέας Τάξης όσο μπορείτε πλουσιότερα. Χαρείτε, καμαρώστε στις κάμερες και στα μέσα, όσο προλαβαίνετε. Αργά ή γρήγορα θα βρεθείτε αναπολόγητοι ενώπιον του Κυρίου, των προγόνων και των παιδιών μας, όπου δεν μετράνε ούτε ψηφοφορίες ούτε πλειοψηφίες, ούτε υπάρχουν ποδιές και λόμπι να σας βοηθήσουν.

 

Η ΝΙΚΗ θα συνεχίσει με ακόμη περισσότερο πείσμα, να υπερασπίζεται την παραδοσιακή ελληνική οικογένεια και το δικαίωμα των παιδικών ψυχών στην αγνότητα. Έχουμε το βλέμμα μας στον Ουρανό και την Πίστη μας στον Χριστό, όπως από την ίδρυσή μας κάναμε, ώστε σε μελλοντική σελίδα της ιστορίας, η σημερινή νομοθετική κηλίδα να απαλειφθεί.

 

Με αίσθημα ευθύνης,

Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ.

Αγιολόγιο και Επετειολόγιο

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890