Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα

Εκδηλώσεις

Η ΝΙΚΗ στο Αίγιο και στην Πάτρα

Η ΝΙΚΗ στο Αίγιο και στην Πάτρα

Με τους φίλους της ΝΙΚΗΣ στο Αίγιο συναντήθηκε χθες το απόγευμα 9-3-24 ο πρόεδρος του Κινήματος Δημήτρης Νατσιός, ο οποίος συνοδευόταν από τον βουλευτή Αχαΐας Σπύρο Τσιρώνη και τους υποψηφίους Ευρωβουλευτές Νίκο Αναδιώτη και Φώτη Ηλιόπουλο οι οποίοι κατάγονται από την περιοχή.

«Πρέπει να φύγει από την αντίληψη του λαού ότι για να κυβερνήσεις τον τόπο πρέπει να είσαι Μητσοτάκης, Παπανδρέου, ή Καραμανλής» υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο κ.
Νατσιός απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους και πρόσθεσε: «Κάθε μέρα στη Βουλή βλέπουμε αυτή την άθλια υπερηφάνεια, το υπερφίαλο, μας βλέπουν σαν παρείσακτους,
συνηθίζουν να μας χαρακτηρίζουν ως υποκομματίδιο και εμένα να με αποκαλούν δασκαλάκο. Είμαι υπερήφανος που επί 35 χρόνια μέσα στις σχολικές αίθουσες δίδασκα ως δασκαλάκος ψυχή και Χριστό, καλύτερα να με αποκαλούν δασκαλάκο παρά να με λένε λαμόγιο» τόνισε.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τα μέλη του κινήματος αναφέρθηκε στην κατάντια της Ελληνικής παιδείας η οποία έχει εξελιχθεί σε «παιδομάζωμα» όπως συνηθίζει να χαρακτηρίζει τον τρόπο της σημερινής εκπαίδευσης στα ελληνικά σχολεία αλλά και στη δημογραφική μας πανωλεθρία. «Τι να την κάνω την Ελλάδα χωρίς Έλληνες;» αναρωτήθηκε. «Θα παραμείνουμε μέχρι τέλους και απροσκύνητοι και αλύγιστοι και ασυμβίβαστοι κρατώντας ψηλά δύο σημαίες, την πίστη στο Χριστό μας και τη φιλοπατρία» σημείωσε. Ο κ. Νατσιός ενημέρωσε τους φίλους της ΝΙΚΗΣ για τους πρώτους 17 υποψηφίους των Ευρωεκλογών και σύστησε δύο από αυτούς τον κ. Φώτη Ηλιόπουλο ειδικό ορθοδοντικό (Πάτρα) και τον κ. Νίκο Αναδιώτη ηθοποιό (Αίγιο).

Παίρνοντας το λόγο ο βουλευτής Αχαΐας Σπύρος Τσιρώνης υπογράμμισε: «Νιώθουμε την ευθύνη πως η ΝΙΚΗ είναι η ελπίδα γι’ αυτό επιτελούμε το έργο μας συνειδητά. Πλέον η κυβέρνηση τα έχει βαφτίσει όλα κρίση ώστε να φέρνει νομοσχέδια και να τα επιβάλει όπως το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια το οποίο το έφεραν με τον πλέον αντισυνταγματικό τρόπο». Αναφερόμενος στο θαύμα της παρουσίας της ΝΙΚΗΣ στη Βουλή είπε χαρακτηριστικά: «όταν κανένα μέσο δεν μας παραχώρησε την συχνότητά του, βοήθησε ο Θεός να αναδειχθεί αυτή η συχνότητα στον κόσμο και με τον ίδιο τρόπο η ΝΙΚΗ θα ξαναμπεί και στην Ευρωβουλή» .
Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής κ. Φώτης Ηλιόπουλος παίρνοντας το λόγο ανέφερε: «Μπήκαμε στη ΝΙΚΗ με ένα σκοπό, έχοντας στο μυαλό μας να βοηθήσουμε για το καλό της
πατρίδας μας. Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποιος άλλος ψηφοφόρος που να είναι τόσο περήφανος όσο οι ψηφοφόροι της ΝΙΚΗΣ, τόσο για όλα όσα πρεσβεύει όσο και γιατί ακουμπά στην ψυχή όλων μας» τόνισε, ενώ από την πλευρά του ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Νίκος Αναδιώτης υπογράμμισε: «Ήρθα κι εγώ να βοηθήσω σε αυτό που πρεσβεύει η ΝΙΚΗ. Θα ήθελα σας παρακαλέσω να βοηθήσετε κι εσείς να διαδοθεί το μήνυμα της ΝΙΚΗΣ από στόμα σε στόμα». Νωρίτερα τα στελέχη της ΝΙΚΗΣ επισκέφθηκαν τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμο ο οποίος απλόχερα έδωσε τις ευχές του, την αγάπη και συμπαράστασή του για την ευόδωση του ευγενικού αγώνα της ΝΙΚΗΣ. Την ευχή του και την δυναμική συμπαράστασή του στο δύσκολο έργο του Κινήματος έδωσε και ο Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων κ. Αμβρόσιος ο οποίος υποδέχθηκε το κλιμάκιο του Κινήματος στο χώρο του. Σήμερα το πρωί (09-03-24) ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ μαζί με τους βουλευτές Σπύρο Τσιρώνη, Ανδρέα Βορύλλα, τους υποψηφίους ευρωβουλευτές Γεώργιο Σταυρόπουλο Δ/ντη Καρδιοχειρουργικής Κλινικής ΓΝΑ «Ιπποκράτειο» και τον ηθοποιό Νίκο Αναδιώτη, εκκλησιάστηκαν στον Ι. Ν. Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου. Λίγο πριν το τέλος της Θ. Λειτουργίας ο εφημέριος του ναού καλωσόρισε τα στελέχη του Κινήματος και τους ευχαρίστησε για την έντιμη στάση τους απέναντι στο πρόσφατο νομοσχέδιο για τον ψευτογάμο των ομοφυλοφύλων.
«Ευχόμαστε η Παναγία να σας ενδυναμώνει στον ομολογιακό σας αγώνα για την πίστη και την πατρίδα μας» τόνισε. Αμέσως μετά όλοι μαζί κατευθύνθηκαν στην Πάτρα για να
πάρουν την ευλογία του Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσοστόμου στο Μητροπολιτικό Μέγαρο και του Επισκόπου Κερνίτσης κ. Χρυσάνθου στον Ι. Ν. Αγίου Νεκταρίου Πατρών.

Αγιολόγιο και Επετειολόγιο

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890