Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα

Εκδηλώσεις

«Στις ερχόμενες ευρωεκλογές η ΝΙΚΗ θα επιτελέσει ένα δεύτερο θαύμα»

«Στις ερχόμενες ευρωεκλογές η ΝΙΚΗ θα επιτελέσει ένα δεύτερο θαύμα»

Στην εκδήλωση με θέμα: «Η Ρωμιοσύνη ενάντια στον ολοκληρωτισμό» παραβρέθηκε την Κυριακή (12-3-24) ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ Δημήτρης Νατσιός στο αμφιθέατρο της Φιλαρμονικής Καλαμάτας στην οποία ήταν ομιλητής μαζί με τον βουλευτή Αχαΐας Σπυρίδωνα Τσιρώνη.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο βουλευτής Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών Νίκος Βρεττός, ενώ προλόγισε ο Δημήτρης Αδαμόπουλος, στέλεχος του Κινήματος .
«Στις ερχόμενες ευρωεκλογές η ΝΙΚΗ θα επιτελέσει ένα δεύτερο θαύμα, για το οποίο κάποιοι δεν θα τρίβουν, αλλά θα κλαίνε τα μάτια τους”, δήλωσε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του από το αμφιθέατρο της Φιλαρμονικής κι εκτίμησε ότι: «ο λαός θα τιμωρήσει παραδειγματικώς αυτούς που περιφρονούν την πίστη του, την παράδοσή του και κυρίως τον ιερό θεσμό της οικογένειας». «Είμαστε τα παιδιά της πονεμένης Ρωμιοσύνης» ανέφερε μεταξύ άλλων, «πονεμένη Ρωμιοσύνη είναι ο λαός που αγωνίζεται με νύχια και με δόντια για τα προς το ζην, αλλά ταυτόχρονα δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια βαδίζει στη ζωή με το σταυρό στο χέρι» είπε και διευκρίνισε : «Δύο λέξεις συγκεφαλαιώνουν όλη την ιστορία μας και είναι πόλεμος μέχρι εσχάτων. Η ΝΙΚΗ είναι κίνημα που τα μέλη της καυχώνται πως είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι. Το κράτος όπου και να ταξιδέψεις σε πληγώνει -και αναφέρομαι στη γενικότερη προδοσία του προς τους Έλληνες πολίτες- , αλλά είμαστε υπερήφανοι για την πατρίδα μας».

Ο Δημήτρης Νατσιός, ενημέρωσε τους φίλους της ΝΙΚΗΣ πως η περιοδεία του Κινήματος εντάσσεται στο πλαίσιο του προεκλογικού αγώνα για τις ευρωεκλογές. «Ήρθαμε στην
Καλαμάτα απ’ όπου ξεκίνησε η αγιασμένη Επανάσταση του ’21 , νιώθουμε τεράστια ευγνωμοσύνη στους προγόνους σας και έτσι απολαμβάνουμε σήμερα ελευθερία. Είμαστε ο λαός ο οποίος κάποτε όπως έλεγε και ο Άγιος Νεκτάριος «ήμασταν οι δάσκαλοι της οικουμένης».
Σχετικά με την παρουσία των Ελλήνων πολιτικών μας στην Ευρώπη δήλωσε : «Με ενοχλεί που πηγαίνουν στην Ευρώπη με κατεβασμένο το κεφάλι. Είναι δυνατόν ο Έλληνας , ο κάποτε δάσκαλος της οικουμένης, να πηγαίνει με κατεβασμένο το κεφάλι ως ζήτουλας;» αναρωτήθηκε και συνέχισε: «Το 1979 όταν μπήκαμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση η γαλλική εφημερίδα «Le Monde» έγραψε στο πρωτοσέλιδό της : «Καλωσορίζουμε τη χώρα της Φιλοκαλίας», και εννοούσαν τη φιλοκαλία των Πατέρων της ερήμου. Πρέπει οι Ευρωπαίοι να ξαναθυμηθούν ότι κάποτε η Ευρώπη ήταν λίκνο του Χριστιανισμού». Αναφερόμενος στην συμφωνία των Πρεσπών, ο Δ. Νατσιός έκανε λόγο για προδότες, νενέκους πολιτικούς και υπογράμμισε: «Όταν η «ΝΙΚΗ» γίνει κυβέρνηση, θα σκίσει όλες τις προδοτικές συμφωνίες».
Παίρνοντας το λόγο ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΙΚΗΣ, Τσιρώνης Σπυρίδων, αναφέρθηκε στην ομιλία του, στην επιχειρούμενη βίαιη παγκοσμιοποίηση. Συγκεκριμένα τόνισε πως: «Με όχημα την πολιτική ορθότητα, οι κυβερνήσεις των περισσοτέρων χωρών της Δύσης, προσπαθούν να φιμώσουν κάθε φωνή που υψώνεται, ενάντια στο αφήγημα που προωθούν. Οι διαφορετικές φωνές, στοχοποιούνται και χαρακτηρίζονται άλλοτε ως γραφικές και άλλοτε ως ακροδεξιές» είπε και εξήγησε πως: «Λέξεις όπως: πίστη, πατρίδα, παραδοσιακή οικογένεια, μητρότητα, πατρότητα, ενώ μέχρι τώρα ανήκαν στο συντηρητικό λεξιλόγιο, έχουν τεχνηέντως μετατοπιστεί στο ακροδεξιό λεξιλόγιο, από τα γνωστά κέντρα. Σε αυτήν την μείωση της ελεύθερης έκφρασης και της στοχοποίησης κάθε έννοιας που παραπέμπει σε παράδοση και αξίες, συντελεί και η κυβέρνηση με την ψήφιση νομοσχεδίων, όπως αυτό του γάμου των ομοφυλοφίλων αλλά και αυτό του υπουργείου ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, το οποίο βρίσκεται στη διαβούλευση και αφορά την επιβολή λογοκρισίας στο διαδίκτυο». Τελειώνοντας κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΙΚΗΣ στις επερχόμενες ευρωεκλογές, ως την μοναδική απάντηση στην επιχειρούμενη "σαλαμοποίηση" του λαού. 
«Η Εξεταστική Επιτροπή για την τραγωδία των Τεμπών δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση για να συγκαλύψει το έγκλημα, εκτίμησε ότι υπάρχουν και ποινικές ευθύνες πολιτικών προσώπων, 1,3 εκατομμύρια πολίτες ζητούν να αποδοθεί δικαιοσύνη» υπογράμμισε κατά το χαιρετισμό του στην εκδήλωση ο βουλευτής Νίκος Βρεττός και πρόσθεσε: «Καταθέσαμε υπόμνημα το οποίο θα πάει στο ανώτατο επίπεδο της δικαιοσύνης, η οποία ελπίζουμε να σταθεί στο ύψος της και να αποδώσει δικαιοσύνη στο όνομα του λαού και όχι στο όνομα των συμφερόντων» ανέφερε ενώ απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους Καλαματιανούς σημείωσε: «Θέλουμε από ένα ιστορικό μέρος, όπως είναι η πόλη σας, να ξεκινήσουμε την πορεία προς τις ευρωεκλογές, που έχει να κάνει με τις παραδόσεις μας, αλλά και με την πρόοδο της κοινωνίας. Θέλουμε στις ευρωεκλογές όλοι οι Έλληνες και οι συντοπίτες σας να δώσουν το μήνυμα προς την κατεύθυνση της ΝΙΚΗΣ”.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της “ΝΙΚΗΣ” - σεισμολόγος Άκης Τσελέντης.
Το προηγούμενο βράδυ ο Δημήτρης Νατσιός συνοδευόμενος από τους Ανδρέα Βορύλλα (Β2 Τομέα Δυτικής Αθήνας), και Σπυρίδωνα Τσιρώνη (Αχαΐας) επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του ΑΣ Ένωση Μεσσηνίας. Τους υποδέχθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Γιώργος Λαζόγιαννης και στελέχη οι οποίοι τους ενημέρωσαν για τα χρονίζοντα προβλήματα που ταλαιπωρούν τον αγροτικό κλάδο της περιοχής.

Αγιολόγιο και Επετειολόγιο

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890