Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα

Νέα - Δελτία Τύπου

Ασημακοπούλου και Singular Logic

Ασημακοπούλου και Singular Logic

Το σκάνδαλο με την διαρροή των προσωπικών δεδομένων χιλιάδων εκλογέων του εξωτερικού στη Νέα Δημοκρατία και την κ. Ασημακοπούλου δεν μπορεί να σκεπαστεί ούτε με τις αστειότητες του κυβερνητικού εκπροσώπου ούτε με τις θρασείες υπουργικές δηλώσεις αποποίησης των ευθυνών. Ακολουθώντας οι κρατούντες την πάγια τακτική τους, όπως για τα Τέμπη τα ρίξανε στον σταθμάρχη, τώρα ανακαλύψανε μια ...μετακλητή υπάλληλο, παρότι η χρονική συγκυρία και το τελικό αποτέλεσμα βοά για τον ρόλο της σημερινής Κυβέρνησης!

Ως ΝΙΚΗ είχαμε εγκαίρως θέσει ζήτημα αξιοπιστίας της Singular Logic, η πλατφόρμα της οποίας πρωταγωνίστησε και στην παρούσα υπόθεση. Με ποιαν λογική έχουμε ως χώρα δεθεί επί 40 χρόνια με την συγκεκριμένη εταιρεία κανείς δεν το εξηγεί και εγείρονται εύλογα ερωτήματα. Απαιτούμε τουλάχιστον στις επόμενες εκλογές την αναλυτική δημοσιοποίηση των εκλογικών αποτελεσμάτων ανά τμήμα, όπως άλλωστε προκύπτουν και μπορούν να ελεγχθούν. 
Είναι πια εξώφθαλμο: το δήθεν επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη, ψηφιοποιημένο ή όχι, παραμένει το ίδιο κομματικά ελεγχόμενο όσο και στα πρώτα μεταπολεμικά χρόνια. Η παρούσα Κυβέρνηση διαγράφει ό,τι είχε απομείνει από τον μεταπολιτευτικό εκδημοκρατισμό και με κάθε ευκαιρία επικυρώνει τον χαρακτηρισμό της ως «καθεστώς». Ο ελληνικός λαός σε δυόμιση μήνες καλείται να επιλέξει αν θα στηρίξει το καθεστώς αυτό ή αν θα το αμφισβητήσει. Η ΝΙΚΗ παρέχει ακριβώς την δεύτερη αυτή επιλογή.

Αγιολόγιο και Επετειολόγιο

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890