Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα

Νέα - Δελτία Τύπου

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου

Γιορτάζουμε για τον χρόνο που έρχεται, γιατί ελπίζουμε να ζήσουμε καλύτερες ημέρες.

Θυμάμαι, νεοδιόριστος δάσκαλος στις Κυκλάδες, να μου λένε οι μαθητές μου «κύριε, σήμερα έχει καλοσύνη», και εννοούσαν μια ηλιόλουστη μέρα. Αυτό επιθυμούμε όλοι μας για το 2024: Ημέρες καλοσύνης, της καλοσύνης του Χριστού μας, του νοητού ήλιου της δικαιοσύνης.

Είναι ωραίες οι γιορτινές αυτές μέρες, γιατί προβάλλεται μία από τις σημαντικότερες αξίες της ζωής, η Οικογένεια. Και τί είναι η οικογένεια; Μια αγκαλιά προσώπων που αγαπιούνται. Η οικογένεια είναι η νέα, και η έσχατη Μεγάλη του Γένους Σχολή. Εξάλλου, αυτό σημαίνει πατρίδα: πολλές οικογένειες. Αν προοδεύει η οικογένεια, προοδεύει η πατρίδα.

Για τη ΝΙΚΗ, το 2024 θα είναι έτος της Οικογένειας, όπως μας τη γνώρισαν οι πατεράδες μας, της παραδοσιακής ρωμέικης οικογένειας. Θα αγωνιστούμε, με όλο μας το σθένος, κυρίως για τα παιδιά μας.

Γιορτάζουμε την Πρωτοχρονιά και έναν από τους πιο αγαπητούς μας αγίους, τον Μέγα Βασίλειο. Ας μην ξεχνάμε, ότι μαζί με τους άλλους δύο Ιεράρχες, τους αγίους Γρηγόριο τον Θεολόγο και Ιωάννη τον Χρυσόστομο, είναι και προστάτης της Παιδείας μας, της Παιδείας που στηρίζεται στα γερά ελληνικά γράμματα, και όχι της σημερινής με τα άθεα γράμματα, που είναι ένα ύπουλο παιδομάζωμα.

Για τη ΝΙΚΗ, από την οικογένεια και το σχολείο θα ξεκινήσει και η Ανάσταση του Λαού μας. Καλοί γονείς και δάσκαλοι ανατρέφουν και μορφώνουν παιδιά που θα πετούν ψηλά σαν τους περήφανους αετούς της ιστορίας μας. Θάρρος λοιπόν, ελπίδα και πίστη για τη νέα χρονιά!

Η ΝΙΚΗ, και εγώ προσωπικά, ευχόμαστε σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες απανταχού της γης, καλή κι ευλογημένη χρονιά, με ειρήνη, χαρά και υγεία! Να χαίρεστε τις οικογένειές σας!

Δημήτριος Νατσιός

Οι υποψήφιοι της ΝΙΚΗΣ στις Ευρωεκλογές 2024

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890